TINEJDŽERKE, PAŽNJA: Poli (19) farbala obrve pa mora da pije 15 tableta dnevno!
Foto: Printskrin

Preživela horor

TINEJDŽERKE, PAŽNJA: Poli (19) farbala obrve pa mora da pije 15 tableta dnevno!

Žena -
Prvo su joj obrve počele da crvene i otuču, a treći dan posle intervencije Poli nije mogla da otvori jedno oko

Poli Smit (19), student iz Haja Vikoma, odlučila je za 35 funti sređivanja obrva, koji uključuje farbanje, čupanje, i oblikovanje u lokalnom salonu.

Prvo je uradila test da vidi da li je alergična na boju kojom je trebalo da joj rade farbanje obrva i pošto je posle dva dana saznala da nije alergična, odlučila je da uradi tretman.

Tokom samog tretmana sve je prošlo u najboljem redu, ali već sledećeg dana kreće pravi horor mlade Poli. Prvo su joj obrve počele da crvene i otuču joj. Ali na tome se nije zaustavilo. Već sledećeg dana, Poli nije mogla da otvori jedno oko, a drugo joj je bilo totalno natečeno.

"Bilo je užasno i izgledala sam kao da me je neko udario šakom u lice", rekla je Poli.

Odmah je znala da nešto nije u redu, i otišla je u lokalnu bolnicu da su joj se obrve inficirale i da mora da pije 15 tableta u toku dana, kombinacija antibiotika, steroida i antihistamina.

Realising that something was now very badly wrong, Polly went to her local hospital, where doctors confirmed that her eyebrows were now infected and prescribed her 15 tablets a day – a mix of antibiotics, steroids and anti-histamines.‘The doctor was really shocked and said that by then my eyebrows were infected and had gone yellow

"Doktor je bio zgrožen. Rekao je da nikada u životu nije vidio ništa slično", dodala je Poli i poručila svima da dobro razmisle pre nego što preuzmu rizik da unakaze lice.

Metro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track