Trenutak kada je poseta krenula po zlu: Princ Vilijam mešao pića, Kejt umirala od smeha! (VIDEO)
Foto: Reuters

DO SADA SKRIVANI POROK

Trenutak kada je poseta krenula po zlu: Princ Vilijam mešao pića, Kejt umirala od smeha! (VIDEO)

Žena -

Je l' ovo rum? Evo trenutka kada je poseta krenula po zlu, sam sebe je isprozivao drugi u redu za nasleđivanje britanske krune

Tokom jučerašnje posete fabrici sajdera u Kornvolu, princ Vilijam i Kejt Midlton pokazali su da i te kako umeju da se opuste i zabave.Tom prilikom je lično lepa vojvotkinja u čašu natočila sajder svom suprugu iz bačve."Je l' to pivo? Hvala, veoma ste ljubazni. Baš vam hvala", našalio se Vilijam sa Kejt, što je izazvalo smeh u čitavoj prostoriji. Nakon što je Vilijam probao piće, u šaljivom tonu je prokomentarisao: "Ima ukus kao u pabu. Ukusno je", posle čega je i sama Kejt popila gutljaj iz iste čaše.Međutim, odmah nakon toga, drugom u redu za nasleđivanje britanskog prestola ponuđena je čašica sa žestinom.

"Je l' ovo rum? Evo trenutka kada je poseta krenula po zlu", u duhovitom maniru je "isprozivao" sam sebe Vilijam, aludirajući na mešanje alkoholnih pića. Svi u fabrici su bili oduševljeni prinčevom opuštenošću i duhovitošću.Pogledajte snimak:

Kejt Midlton u opasno uskoj haljini: Da li je pokazala previše? (FOTO) Od stjuardese do bake kraljevske dece: Neverovatna životna priča Kerol Midlton! (FOTO) Glavna zvezda Noletovog meča: Došla da gleda tenis, paparaci je snimali sve vreme! (FOTO) Žena napunila 44 godine i priznala: Da samo ovo znala sa tridest godina! Kad mali bosanas ode na letovanje ovako to izgleda: Sastav koji je nasmejao hiljade ljudi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track