U top formi: Da li su ovo najzgodnije mame u Holivudu?
Foto: Profimedia

Majčinstvo i lepota

U top formi: Da li su ovo najzgodnije mame u Holivudu?

Žena -
Pogledajte fotografije holivudskih zvezda koje su nakon što su postale majke zasijale još jače...
1 / 10 Foto: Profimedia

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Yumama.comČesto imamo priliku da poznate dame, čak i vrlo brzo nakon porođaja, vidimo na crvenom tepihu i to savršenog izgleda i u top formi. Iako nam je to od njih danas potpuno očekivano, i često smo skloni da negativno komentarišemo način na koje su to postigle, trebalo bi da im odamo priznanje. Ipak, i one su samo žene i majke, koje i pored mališana koji im se svakodnevno motaju oko nogu, uspevaju da sačuvaju lepu figuru koja im je neophodna u karijeri.Izabrali smo za vas nekoliko poznatih holivudskih mama koje izgledaju savršeno...

Blejk LajvliMlada glumica, porodila se u januaru ove godine, a od svog prvog pojavljivanja nakon porođaja, ne prestaje da oduševljava javnost svojim izgledom

Šakira

Kolumbijska pevačica i majka dva preslatka dečaka, osim pažnje koju je izazvala dajući sinovima pravoslavna imena, ne prestaje da privlači medije svojom figurom.

Džesika AlbaZa jednu od najzgodnijih glumica u Holivudu važila je i pre porođaja, a tu titulu uspela je da sačuva i od kada je posvećena majka dve divne devojčice.

Sanrda BulokPrelepa glumica mama je usvojenog dečaka, a pored ogromne harizme, pleni i svojim fizičkim izgledom.

Gven StefaniPevačica izuzetnog glasa i neobičnog stila, sačuvala je sve svoje osobenosti i nakon što je postala majka dva dečaka.

Skarlet JohansonDevojka sa bisernom minđušom, popularna Skarlet, proglašavana je za ženu sa idealnim merama. Sudeći po fotografijama nakon porođaja, ona i dalje izgleda idealno.

Gvinet PaltrouOva nežna plavuša često ističe kako joj posebno znači uživanje sa porodicom. A da je to tačno vidi se i po njenom izgledu.

Liv TajlerPrelepa glumica, pre nešto više od tri meseca, po drugi put je postala majka. Paparaci je često fotografišu kako ispunjava dnevne obaveze oko dece, tako da verujemo da su mališani zaslužni za maminu savršenu liniju.

Dženifer LopezSvetski popularna pevačica poznata i po svojoj savršenoj figuru, a posebno zadnjici, nije dozvolila da joj promene tela u trudnoći i obaveze koje donosi majčinstvo utiču na zanosnu figuru.

BijonseIako je preko dana opuštena mama, na poslednjem velikom događaju na kojem se pojavila, ništa nije bilo “opušteno”. Fotografi nisu ispuštali svoje fotoaparate kada se ona pojavila na crvenom tepihu, sami zaključite zbog čega! Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:

Poznate dame u devetom mesecu trudnoće (FOTO)Jelena Đoković: Zgodna mama u sportsko-elegantnoj kombinaciji (FOTO)Neodoljiva sličnost poznatih mama i njihovih mezimica (FOTO)Zašto smo stroge prema poznatim majkama?Mamina maza: Jutarnji ritual Ane Štajdohar i njene ćerkice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track