U TRENDU: Podmladite se i do 10 godina uz jednostavne savete
Foto: Profimedia

Približavate se pedesetim? Vreme je za promene

U TRENDU: Podmladite se i do 10 godina uz jednostavne savete

Žena -

Čim zađete u određene godine, zaboravite na predugačku kosu i okrenite se modernijim oblicima

Ako nemate poverenja u kreme za uklanjanje bora i niste ljubitelj estetske hirurgije, a ipak želite da izgledate mlađe (a ko ne želi?), rešenje za vas je promena frizure.Za početak, imajte u vidu da morate zaboraviti na predugačku kosu i da se morate okrenuti ka modernim oblicima, koji su tajno oružje za podmlađivanje mnogih svetskih lepotica. Dame čije ćete frizure videti već su zašle u zrele godine, pa je njihov izbor vrlo siguran jer se njima bavi armija stilista.Pronađite friz koji vam najviše odgovara i... pravac kod frizera!

PAMELA ANDERSON

Kada se pre nekoliko dana pojavila na crvenom tepihu, glumicu Pamelu Anderson jedva su prepoznali jer ju je nova frizura podmladila minimum 10 godina.

Rakel Velč

Nijedna frizura neće vas bolje podmladiti kao frizura vremešne dive Rakel Velč, koja blagim talasima i fenomenalnim izborom boje na kratkoj kosi zaustavlja vreme koje neumitno teče.

Džulijen Mur

Pored ishrane i vežbanja, glumica koristi i frizuru kako bi izgledala mlađe. Ovo je idealan izbor ako ste ljubitelj duže kose, ali pod uslovom da napravite nekoliko stepenova i da je blago prelomite.

Ema Tompson

Slična verzija frizure kao kod Šeron Stoun kad je reč o dužini, ali s naglašenim volumenom i šiškama na čelu ublažiće godine i sakriti prve bore na čelu.

Šeron Stoun

Ako ste ljubitelj kratke kose, nađite dobrog frizera, majstora za šišanje, koji će vam srediti frizuru u stilu fatalne Šeron Stoun i momentalno sakriti nekoliko godina.

Uma Turman

Dužina do ramena idealna je za dame koje su ušle u četvrtu deceniju, pa nije ni čudo što se Uma Turman odrekla dugih vlasi koje su često izgledale kao masne froncle.Salma HajekSalma Hajek je na Kanskom festivalu oduševila novim imidžom - kosu je ofarbala u smeđu boju i ima ravan paž do ramena. Ovaj potez je bio pun pogodak.

Šarliz Teron

Lepotica Šarliz Teron napunila je 41. godinu i frizuru prilagodila svom dobu. Kraća kosa ju je osvežila, a mnogi kažu da nikad bolje nije izgledala.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Bez estetske hirurgije i SKUPIH preparata: Evo kako (i zašto) najveće holivudske lepotice uvek izgledaju savršeno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track