Ulje s belim lukom - štiti srce i mozak, reguliše holesterol, popravlja varenje
Foto: Shutterstock

Prirodna medicina

Ulje s belim lukom - štiti srce i mozak, reguliše holesterol, popravlja varenje

Žena -
Napravite domaći preparat od belog luka i ulja i pružite organizmu odličnu zaštitu

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Stvar ukusa.Od belog luka i ulja možete napraviti izuzetno lekovit preparat, koji u kombinaciji s limunom predstavlja odličan tretman za očuvanje zdravlja.

Oljuštite glavicu belog luka, a zatim čenove dobro izgnječite. Tu smesu stavite u teglu i prelijte nerafinisanim suncokretovim uljem. Teglu zatvorite i držite u frižideru najmanje12 sati pre prve primene.

Sutradan iscedite sok jednog limuna, dodajte mu kašiku ulja s belim lukom i popijte. Ovaj tretman bi trebalo da se primenjuje najduže tri meseca, a zatim se pravi pauza mesec dana.

Lek s uljem i belim lukom pruža odličnu zaštitu od srčanih i moždanih oboljenja, teškoća s disanjem, skleroze, povišenog holesterola i triglicerida, vaskularnih i problema s varenjem

Pre upotrebe prirodnih lekova konsultujte lekara.SA SAJTA STVAR UKUSA PREPORUČUJEMO JOŠ:Koristite beli luk kao lek? Izbegnite ove greškeZbog čega ne treba da bacate proklijali beli lukRecept za lek za srce star 800 godinaČajna dijeta: Izgubite dva kilograma za jedan danČudotvorna medena voda čuva vaše zdravlje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track