UPOZNAJTE SRPSKU PRINCEZU FELON: Pobedila je celu BRITANIJU a niko joj ni u EVROPI ne sme na crtu!
Foto: Nebojša Mandić

Kurir TV

UPOZNAJTE SRPSKU PRINCEZU FELON: Pobedila je celu BRITANIJU a niko joj ni u EVROPI ne sme na crtu!

Žena -

Đorđe Karađorđević u avgustu prošle godine oženio je Felon Rejman i to u velikoj tajnosti. Kraljevski vitezovi Srbije organizovali su krstovdansko-bogojavljensko plivanje za časni krst na potezu kod kule Nebojša, a princeza Felon privukla je posebnu pažnju.

O životu naše princeze se u javnosti malo zna, bila je prvak Evrope i Velike Britanije u karateu, sportu koji trenira i princ Đorđe, koji ima i crni pojas.

Njih dvoje su se upoznali na takmičenju karatea u Londonu, i to ih je spojilo. Odlučili su da se venčaju na godišnjicu zabavljanja.

Inače, Felon je u jednom intervju za domaće medije ispričala da planiraju bebu, a Đorđe je istakao da će verovatno i oni da organizuju venčanje na Oplencu.

Felon obožava srpsku tradiciju, obilazi muzeje, mnogo toga je čula o našoj istoriji pa nije čudo što je na potezu kod Kule Nebojša učestvovala u Krstovdanu - bogoljavljenskom plivanju za Časni krst koje su organizovali Kraljevski vitezovi Srbije.

Felon je tom prilikom pokazala tetovažu na preporni. Inače, malo ko je primetio da ona i Đorđe imaju iste tetovaže na rukama.

Inače, Fejon i Đorđe, kao veliki ljubitelji karatea, ponekad zajedno treniraju i idu u teretanu, a kako su fizički spremni ovo plivanje im nije teško palo.

Pre nego što su zaplivali, Felon i Đorđe zaljubljeno su se gledali, razmenjivali nežnosti, a onda je usledio ledeni skok.

I KARAĐORĐEVIĆI U LEDENOM DUNAVU: Za krst časni se ne takmiči, svi su pobednici!

KURIR TV KOD KULE NEBOJŠA: Pogledajte viteško plivanje za Bogojavljenski krst!

Princeza je počela da se trese od hladnoće, a njen brižni suprug, spazivši to, sačekao ju je, uhvatio za ruku da bi zajedno isplivali do kraja. Ovo je bio njen prvi put u hladnoj reci za pravoslavnu veru, ali ne i poslednji!

"Hladno je, ali ću nastaviti da plivam i dalje, ponosna sam na svog muža i na Srbiju", rekla je stidljivo vidno smrznuta princeza.

Princ Đorđe redovno podržava ovako važne događaje, tako da ovo nije prvi put da pliva za časni krst.

"Ovo je četvrti put, a Felon prvi put. Ideju da pliva prihvatila je kao nešto što radi za naše ljude, ali i za sebe. Što se mene tiče, ja ću učestvovati i sledeće godine", rekao je princ Đorđe.

Dok su Karađorđevići plivali u ledenoj reci, podršku im je pružala i bodrila ih sa splava šarmantna princeza Ljubica Ljubisavljević, koja je postala poznata javnosti nakon udaje za princa Mihaila Karađorđevića.Kada se sve završilo, prinčevski par se u prostoriji koja je bila namenjena samo za njih, obukao, a zatim su ponosno izašli među Beograđane.

Bonus video: KOD KULE NEBOJŠA: Pogledajte viteško plivanje za Bogojavljenski krst!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track