(VIDEO) MAJKA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Obezbeđenje mi otelo dete dok sam ga dojila!
Foto: Printscreen Youtube

Šokovi u prodavnici

(VIDEO) MAJKA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Obezbeđenje mi otelo dete dok sam ga dojila!

Žena -
Ona je bila na dečijem odeljenju i hranila ćerkicu Pegi koja se unervozila, ali ubrzo joj je prišao čuvar, istrgao joj dete iz naručja i rekao da "ukoliko želi dete nazad, mora da ga prati". Zvaničnici iz ovog lanca prodavnica negiraju da se događaj desio

Karolina Stermer (28), majka petomesečne bebe zapalila je društvene mreže pošto se požalila da joj je obezbeđenje poznatog lanca prodavnica otelo bebu iz naručja dok je dojila.

Ona je bila na dečijem odeljenju i hranila ćerkicu Pegi koja se unervozila, ali ubrzo joj je prišao čuvar, istrgao joj dete iz naručja i rekao da "ukoliko želi dete nazad, mora da ga prati". Zvaničnici iz ovog lanca prodavnica negiraju da se događaj desio.

"Bila sam šokirana, jedan čas sam dojila Pegi u diskretnom delu prodavnice i iznenada mi se suprotstavio čovek iz obezbeđenja koji mi je oteo dete i odšetao sa njom. Rekao mi je 'to ne možeš da radiš ovde, moraš da napustiš objekat'. Kada sam pokušala da mu objasnim da je detetu potrebno hranjenje i da je moje pravo da je dojim gde god poželim, on mi je prosto istrgao dete sa grudi", ispričala je majka i nastavila:

Karolina Stermer, Foto: Printscreen youtube
Karolina Stermer, Foto: Printscreen youtube

"Bol je bio neverovatan jer je skinuta sa dojke protiv svoje volje, pa je instingtivno zagrizla dojku sa svoja dva donja zubića. Bila sam šokirana i nisam znala šta da radim jer je taj neznanac držao moju ćerku i nosio je dok je ona vrištala, dojka mi je bila otkrivena, a druga ćerka u kolicima. Kada sam se sabrala, istrčala sam pred njega i otela mu dete, a on me je samo pogledao i otišao", priča Karolina koja je odmah otišla u policiju i prijavila ceo slučaj.

Ipak, predstavnici ove radnje negiraju da je došlo do tog incidenta.

This is absolutely disgusting. Primark sort it out!! This woman deserves more than a public apology! I actually feel sick with rage. Your thoughts followers?

Posted by Free to Feed on Monday, 13 July 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track