(VIDEO) ONA VOLI PRIRODNO: Zbog nje bi propale fabrike brijača i depilatora
Foto: Jutjub

Muškarci je opsedaju

(VIDEO) ONA VOLI PRIRODNO: Zbog nje bi propale fabrike brijača i depilatora

Žena -
U društvu gde je prihvatljivo da se žene depiliraju, ja se ne sramim da priznam da se ne depiliram. Doduše, malo skratim dlačice ispod pazuha, istekla je Jasmin Gasimova

Jedna studentkinja iz Liverpula ne želi da se depilira, a svoje fotografije postavila je na društvene mreže i izazvala je pravu oluju na internetu.Hrabra Jasmin Gasimova kaže da je nakon što je objavila fotografije, od muškaraca dobila više od stotinu zahteva za prijateljstvo na Fejsbuku.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

"Nije strašno biti dlakav", rekla je ona za studentski časopis, dok je na Tviteru pisala da joj nije jasno zašto je dobila toliki broj zahteva za prijateljstvo od muškaraca.Žene je takođe podržavaju i smatraju hrabrom jer je odlučila da kaže "ne" depiliranju. "U društvu gde je prihvatljivo da se žene depiliraju, ja se ne sramim da priznam da se ne depiliram. Doduše, malo skratim dlačice ispod pazuha", istekla je.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

Priznala je da su deca u školi maltretirala kada su joj se u dobi od 10 godina na nausnicama pojavile dlačice.Jasmin je rekla kako je o dlakama prestala da brine kad joj je bilo 11 godina.

"Da bih depilirala noge treba mi sat vremena, a onda bih imala tačkice po nogama i opet bi narasle za 7 dana. Nisam se osećala prijatno tako, jer moj enoge bez dlaćica se ne bi uklapale sa ostatkom mog dlakavog tela. Sve žene imaju dlačice, samo su kod nekih tanje i svetlije, ali je društvo odlučilo da je jedino žena bez dlačica ženstvena. Smatram da ništa na ženi ono što je prirodno ne treba da utiče na samopouzdanje kako bi se osećala manje ženom. Nema ništa prljavo u dlakama", istekla je Jasmin i dodala da je ro realnost ženskog tela i ne bi trebali da je skrivamo.

http://www.youtube.com/watch?v=Ui5MM7FNga8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track