(VIDEO) Osmeh je besplatan: Šestogodišnji dečak svojom misijom uspeo da obraduje celu planetu
Foto: Instagram/mstashers

Dirljivo

(VIDEO) Osmeh je besplatan: Šestogodišnji dečak svojom misijom uspeo da obraduje celu planetu

Žena -
Osmeh je jedina kriva linija koja može ispraviti sve! Pogledajte kako je jedan mališan uspeo da obraduje na stotine ljudi širom sveta...

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Yumama.com

Poslednje što bi očekivali od malog Džejdan Hajesa - koji je nedavno izgubio oba roditelja je - osmeh. Ali to je ono što on daje i dobija za uzvrat svakog dana. Šestogodišnjak je svoju misiju nazvao “Eksperiment-osmeh” . Njegov plan je da zatraži od svakog osmeh i da za uzvrat pokloni male igračke. Džejdanov cilj je da sakupi 500 osmeha, pri čemu će svaki biti dokumentovan i uslikan. On do sada ima 275 fotografija u svojoj kolekciji, što za njega predstavlja samo mali delić sreće s obzirom na trenutnu situaciju.Njegova ujna Barbara Dikola kaže da Džejdan veoma srećan zbog ove akcije i da je svakim danom sve jači. Takođe, rekla je da se i dalje čekaju rezultati sa toksikologije koji će verovatno otkriti uzork smrti njegove majke. Ona je iznenada preminula u snu u 48-oj godini života.“Kada se smeje, on sija.” kaže Barbara. “ Za nekog ko je izgubio oba roditelja, tako brzo se dići i komunicirati sa potpunim strancima, to je dar. Možete osetiti tu ljubav koju on šalje drugima, a oni mu uzvraćaju.”

Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:

Potresna ispovest: Moj sin je izgubio život na najsigurnijem mestu na planetiMajka oduševila svet najoriginalnijim svadbenim poklonom za sina (FOTO)Zarazan "bebeći" smeh ulepšaće vam dan! (VIDEO)Bebine kaka face: Da li su ovo najsmešnije grimase koje ste videli? (VIDEO)Potresno pismo dečaka čiji se roditelji razvode: Dragi mama i tata, i ja patim! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track