(VIDEO) OSTALA TRUDNA NA LETOVANJU PA DALA OGLAS: Traži se zgodan Australijanac, otac moje bebe
Foto: Printskrin

Očajna devojka

(VIDEO) OSTALA TRUDNA NA LETOVANJU PA DALA OGLAS: Traži se zgodan Australijanac, otac moje bebe

Žena -
Poslednje noći odmora bila sam na zabavi, srela sam zgodnog momka, bila je to za mene ljubav na prvi pogled. Proveli smo divnu noć...

Za Francuskinju Natali Amot poslednji dan odmora u Mululabi, gradu u Australiji, bio je i najlepši. Noć je provela sa zgodnim muškarcem. Po povratku u Pariz saznala je da je trudna. Sad je odlučna da ga pronađe. Vratila se na mesto divnog susreta, a na Jutjubu i Fejsbuku zatražila pomoć u svojoj potrazi.

"Zdravo, ja sam Natali, ja sam iz Francuske i danas snimam ovaj video jer mi je potrebna vaša pomoć. Pre tri meseca bila sam u Mululabi, divno sam se provela i upoznala sam divne ljude. Poslednje noći odmora bila sam na zabavi, srela sam zgodnog momka, bila je to za mene ljubav na prvi pogled. Proveli smo divnu noć. Sledećeg jutra vratila sam se u Pariz i izgubila papri sa njegovim brojem telefona, ne mogu nikako da stupim u kontakt sa njim", poručila je Natali koja je video snimila na plaži Malulabe.

Poslednji novac koji je imala potrošila je na povratak u Australiju, a muškarac kojeg traži ova Fransuckinja visok je 183 centimetra, ima plave oči, plavu kosu i preplanuo ten. Ova Francuskinja je za trudnoću saznala šest nedelja nakon povratka u Pariz. Budući da nema porodicu i nikog kraj sebe da joj pomogne u ovome, okrenula se ljudima koji razumeju njenu situaciju.

"Molim vas, molim vas, pomozite mi. Delite ovaj video, pokažite svojim prijateljima, nadam se da će i on videti ovo", istakla je Natali. Kako je rekla, od oca svog deteta ništa neće zahtevati, ali bi svejedno volela da ga pronađe.Opis koji je dala nažalost odgovara većini populacije u Mululabi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track