(VIDEO) Ova žena izgubila je centrimetre oko stuka jedući sir, puter i svinjetinu. Evo kako
Foto: Shutter

Neobična dijeta

(VIDEO) Ova žena izgubila je centrimetre oko stuka jedući sir, puter i svinjetinu. Evo kako

Žena -
Ova nekonvencionalna dijeta omogućila joj je da oslabi za ceo jedan broj i to jedući veoma masnu i nimalo dijetalnu hranu

Natali Braun (34) bila je na dijeti koja se zove "Prirodna ketoza" i to 28 dana, nakon rođenja sina.

Ova nekonvencionalna dijeta omogućila joj je da oslabi za ceo jedan broj i to jedući veoma masnu i nimalo dijetalnu hranu.

Puter, pavlaka i punomasni sir su veliko NE u skoro svakoj dijeti, ali ne ako se pridržavate plana prirodne ketoze koji traje 28 dana.

Punomasni proizvodi su na meniju svaki dan kako bi doveli vaše telo u stanje ketoze - prirodan način sagorevanja masti za energiju, a uskraćivanjem šećera i skroba.

Foto Thinkstock
Foto Thinkstock

"Bila sam veoma zainteresovana. Nakon druge trudnoće nisam mogla da se oslobodim viška kilograma, ali čak za to nisam mogla da krivim trudnoću. Vratila sam se na posao dva meseca nakon što mi se rodio sin, i kao mnoge zauzete majke, kada je trebalo da držim dijetu, mnogo me mrzelo. Bila sam mnogo zauzeta i nisam mogla da postignem da se brinem o deci i o domaćinstvu i to je bila poslednja stvar na svetu", rekla je Natali.

Bilo da je to smuti za ručak, ili popodnevna slatka kifla, ili dijetalna koka kola i čokoladica - to je sve za poneti i za večeru isto tako. "Bila sam premorena da kuvam, bez da sam primetila da sam stalno na šećerima".

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Detoksikacija šećerom stigla je baš na vreme kada sam htela da se otarasim neželjenih kilograma pred leto", rekla je Braunova, a onda je čula glumicu Kler Svini. Rekla je da je oslabila pomoću ovog principa uspela da oslabi.

Poenta je da se svakodnevno primenjuje program, što uključuju zalihe za 28 dana sa kontrolisanim porcijama doručka, ručka, večere i međuobroka - uključujući svinjske odreske, plus slatkiši svakoga dana.

Moraju se unositi svi prirodi sastojci, bez veštačkih aroma i aditiva, a ideja je da jedete kako je priroda namenila. Veliki unos proteiona i vlakana, a malo skroba i šećera.

Iako su alkohol i kofein zabranjeni, možete da pijete čaj bez kofeina, ili kafu sa mnogo vode i čau mleka za ceo dan.

Ideja je da se ne opterećujete kilažom i brojem koji vaga pokazuje, već da se oslabi u centrimetrima oko struka i bokova.

http://www.youtube.com/watch?v=dXhtRcJffa4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track