(VIDEO) SAD NEŠTO SASVIM NOVO: Evo kako izgleda Izbor najlepše vagine
Foto: Shutterstock

Hoćete da se prijavite?

(VIDEO) SAD NEŠTO SASVIM NOVO: Evo kako izgleda Izbor najlepše vagine

Žena -
Možda niste ni znali da postoji ovakvo takmičenje ali sigurno vas je zaintrigiralo

Živimo u svetu u kom odnedavno postoji stranica na kojoj se održava takmičenje za najlepšu vaginu na svetu.Brajan Sloun, osnivač Autoblow2 - kompanije koja se bavi proizvodnjom muških seksualnih igračaka, nedavno je objavio da pokreće takmičenje kako bi pronašao najbolje vagine, kako bi ih mogao koristiti kao modele za novu vrstu igračke (tačnije jednu od najpopularnijih muških igračaka za masturbaciju - otvor nalik vagini).

Žene će moći da se prijave tako što će poslati fotografije svoje vagine, dok će o pobednici i pratiljama odlučiti online glasači.

Autoblow Vaginal Beauty Contest from Letsgasm! on Vimeo.

"Samo želim da napravim najbolje od onoga što radim, pa naravno da želim da izrađujem najbolje vagine", izjavio je Sloun i dodao kako će ovo takmičenje reći njemu (ali i ostatku sveta) šta muškarci žele kad je reč o izgledu ženskog polnog organa.

Žene mogu da postave svoje fotografije, koje posetioci mogu da ocenjuju ocenama od 1 do 10. Tri finalistkinje će zatim proći 3D skeniranje nakon čega će moći da se izrade njihovi intimni delovi. Na kraju će se "dogoditi čarolija u fabrici i proizvest ćemo Autoblow mašine koje će biti prava napravićemo pobedničke vagine", pojašnjava Sloun.

(Express.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track