(VIDEO) OVO ĆE VAS ODUŠEVITI:Uštedite bar 40% energije zahvaljujući ovim trikovima za čišćenje kuće!
Foto: Promo

(VIDEO) OVO ĆE VAS ODUŠEVITI:Uštedite bar 40% energije zahvaljujući ovim trikovima za čišćenje kuće!

Žena -

Kako bi vaš dom iuvek bio čist i kako biste sprečili nagomilavanje bakterija koje mogu naškoditi vašem zdravlju, dajemo vam korisne savete kako da ga održavate bez mnogo potrošenog vremena i energije.

Ako želite da očistite pločice, parket ili laminat u svojoj kući ili kancelariji, čistač podova Healthy Spray Mop je najefikasnije i najpovoljnije rešenje. Danas je jedinstvena prilika da ga OVDE kupite po 53% sniženoj ceni! Ima u sebi ugrađen rezervoar u koji možete sipati vodu ili bilo koje drugo sredstvo za čišćenje. Aktivira se jednostavnim pritiskom na dugme dok brišete i na taj način kontrolišete i količinu tečnosti. Tako zasigurno nećete oštetiti površinu koju čistite. Pogledajte samo koliko je lako čistiti njime:

Za razliku od običnih mopova koji vrlo brzo moraju da se bace zbog nakupljene prljavštine i nemogućnosti da se lepo operu, na vrhu Healthy Spray Mopa je mikrofiber krpa koja se veoma lako održava. Skida se i pere ručno ili u mašini na 60 stepeni, tako da je uvek čista. Baš kao i vaš pod na kome više neće biti prašine, bakterija i fleka.

A kako biste i vaše slivnike uvek održavali čistim i kako se kućom iz njih ne bi širili neprijatni mirisi, Sani Sticks štapići će vam pomoći bolje nego bilo koje sredstvo koje ste do sada koristili. Oni se OVDE trenutno mogu kupiti po AKCIJSKOJ ceni u pakovanju od 12 komada, a potreban vam je samo 1 mesečno za uvek čist slivnik.

Ali to nije jedina prednost u odnosu na obična hemijska sredstva za čišćenje! Sani Sticks štapići su biorazgradivi i ne sadrže toksine. Potpuno su bezbedni za vaše zdravlje s obzirom na to da su na prirodnoj bazi i izuzetno su prijatnog mirisa. Ubacite 1 štapić svakog meseca u slivnik i zaboravite na zapušene cevi.

Pogledajte u sledećem videu kako se jednostavno koriste i koliko su efikasni:

Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE i OVDE non stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track