VIP SAVETI O ISHRANI: Tajne vitkosti Sare Jovanović i Nine Lečić!
Foto: Damir Dervišagić

Poslušajte ih

VIP SAVETI O ISHRANI: Tajne vitkosti Sare Jovanović i Nine Lečić!

Žena -
Evo nekoliko VIP saveta koje i vi možete primeniti

Poznati uvek izgledaju besprekorno, te smo se zapitali u čemu je njihova tajna dobrog izgleda i vitkosti. Evo nekoliko VIP saveta koje i vi možete primeniti.

SARA JOVANOVIĆ

OBILAN DORUČAK JE NAJVAŽNIJITrudim se da jedem redovno, a kad to kažem, mislim na tri obroka dnevno. Bez obilnog doručka ne izlazim iz kuće, jer drugačije ne bih mogla da funkcionišem. Jednostavno, tako sam navikla, kao i na maminu kuhinju. Uglavnom sam u vreme ručka kod kuće, da bih pojela nešto kuvano. Zahvaljujući toj dragocenoj navici, retko jedem nezdravu hranu. Nastojim da ne večeram kasno, a ako znam da će se snimanje odužiti, ponesem sendvič.

NINA RADULOVIĆ LEČIĆ

PAZIM NA ISHRANUVeć nekoliko godina ne jedem hleb, niti proizvode od belog brašna. Ne pijem sokove, već isključivo vodu, ne koristim šećer. Koristim sojino mleko, unosim dosta žitarica, svežeg voća i povrća.

SLATKIŠI – SAMO ONI ZDRAVIKada mi se jedu slatkiši, u prodavnici zdrave hrane kupim neki proizvod sa fruktozom i cimetom. Sve u svemu, ubedila sam sebe da je zdrava hrana lepša od nezdrave. Pokušavam i Leku da inspirišem da se tako hrani, i mislim da mi to uspeva.

TRENING U KAPSULIVežbe su mi sastavni deo života. Tri puta nedeljno idem na aerobne programe, a treniram i u kapsuli, gde infracrveni zraci emituju veliku toplotu, pa je vežbanje učinkovitije i traje pola sata kraće. Vežba se uz fizioterapeuta. Glava je, naravno, van kapsule tako da se nesmetano diše. Nakon toga ide se u saunu, koja je takođe u vidu kapsule, gde se ispuštaju mirisna i eterična ulja koja neguju kožu, ali i pomažu mršavljenje. Osećaj je divan i potpuno jedinstven. Ceo tretman traje sat vremena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track