VREME JE ZA UKRAŠAVANJE DOMA: Obratite pažnju! Ovih 7 GREŠAKA ne smete napraviti!
Foto: Profimedia

Praznici nam stižu

VREME JE ZA UKRAŠAVANJE DOMA: Obratite pažnju! Ovih 7 GREŠAKA ne smete napraviti!

Žena -

Praznici! Da li postoji lepši period u godini? Ipak, nekada nas toliko ponese novogodišnji entuzijazam, pa često preteramo kada je kićenje kuće u pitanju.

Pročitajte kojih sedam grešaka najčešće pravimo i naučite kako da ih izbegnete.

Vaš dom ne izgleda srećno već prenatrpano

Znamo da volite praznike, ali postoje granice. Nema potrebe da ispunite svaki ćošak kuće ukrasima niti svetlima na svakom koraku.

Zalepili ste se za crveno i zeleno

Naravno, to je najprepoznatljivija forma kićenja, ali probajte da isprobate i zlatne, srebrne, kao i ukrase u drugim bojama. Na primer, da li ste znali da se crveno savršeno slaže sa pastelnom nijansom mente?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pretvorili ste terasu u Las Vegas

Volite da se takmičite sa komšijama čija će terasa biti ukrašenija? Došao je čas da postavite granice i sa spoljne strane doma. Nema potrebe da neko premine od epilepsije gledajući u vašu terasu.

Napunili ste dom mirišljavim svećama

Izaberite jednu ili dve sveće sa istim mirisom. Nije u redu da svaka sveća miriše različito, a da vaše goste boli glava.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Stavljate jelku na pogrešno mesto

Ne bi trebalo da stoji pored opasnih mesta, tačnije gde može da izgori ili padne. Izaberite mesto na kojem vam neće smetati, ali sa kojeg ćete moći da joj se divite iz svakog ugla sobe. Ako ima potrebe ispomerajte redosled nameštaja.

Ne zaboravite da priroda daje najbolje ukrase

Tokom šetnje možete pokupiti šišarke i grane koje ćete sami ukrasiti. Osim što ćete se zabaviti dok se bavite kreativnim radom, nećete potrošiti nijedan dinar.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ne šaljete božićne čestitke

To je nešto toliko lepo, ali retko u vremenu u kojem živimo zbog čega ne sumnjamo da će se neko oduševiti kada primi pravu čestitku za praznike.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(superzena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track