Žena sa stavom, drži do sebe: Prava dama nikad ne radi ove 22 stvari!
Foto: Shutterstock

DA LI STE MEĐU NJIMA

Žena sa stavom, drži do sebe: Prava dama nikad ne radi ove 22 stvari!

Žena -
Uvek drži do sebe, poštuje druge i ne meri svoju ličnost po onome što ima

Žene sa stavom i samopouzdanjem su uspešne i njihovo mišljenje se ceni, ali njima to i nije važno jer ne traže površnu popularnost niti vrednovanje od drugih da bi bile sigurnije u sebe.One uvek drže do sebe, poštuju druge, vode računa o svom poslu i životnom ritmu, ali ne mere svoju ličnost po onome što imaju.Takođe, ovakve žene nikada ne rade sledeće stvari:1. Ne ogovarajuSamopouzdane i jake žene ne govore o drugima, one govore o idejama, ciljevima, planovima...2. Ne sumnjaju u sebePažljivo i polako donose odluke, razmatraju stavove za i protiv, ali nikada ne sumnjaju u sebe, jer oklevanje i nije deo njihove ličnosti.3. Ne prate slepo trendoveNe prate slepo trendove, jer se vode onim što je njima potrebn , neophodno i adekvatno njihovom poslu, potrebama i stilu, ličnosti i ponašanju.4. Ne potiskuju osećanjaKada im je nešto na umu to će i reći. Kao deo samopouzdanja dolazi i sposobnost da govore ono što misle, a ne ono što drugi žele da čuju.

5. Ne prave kompromise kada je briga o sebi u pitanjuŽivotni ritam im je važan i vode računa kako će pravilno i zdravo živeti. Dobro balansiraju između poslovnog i privatnog života, redovnog sna i zdrave ishrane.6. Ne prihvataju sve što im se serviraNe slušaju i ne prihvataju sve što im se servira. Vole same proceniti situaciju, da same vrednuju i odlučuju formirajući stav prema zaključcima koji su pažljivo napravljeni.7. Ne traži vrednovanje od drugihKada žena sa samopouzdanjem veruje u sebe, tuđi sudovi i potvrde joj nisu potrebne pa tako to i ne traži od drugih.

8. Ne gube vreme na zabrinutostVreme je dragoceno, pa se tako žene sa samopouzdanjem trude da ga ne troše na zabrinutost i na to što će i kako će u budućnosti. One razmisle, odluče i deluju bez vezanosti!9. Nije im potrebno sažaljenjeNe vole se samosažaljevati, niti da to rade drugi umesto njih. Razumeju kada naprave grešku, analiziraju je i nauče nešto iz toga, ali nikada ne žale.10. Ne plaše se da budu opušteneIzgled je bitan kada je prvi utisak u pitanju i one su toga svesne, ali kada je u pitanju šetnja plažom, ležerni, neobavezni dani, ne brinu ako im kosa nije idealna i ako nemaju šminku.

11. Propust ne smatraju porazomDa bi se postigao veliki uspeh , mora se suočiti i sa nizom neuspeha i grešaka kako bi nešto naučili . Sigurne žene ne odustaju od planova posle prve prepreke.12. Ne prave nesvesne izboreShvataju svrhu svega oko njih pa se time i vode i tako donose odluke .13. Ne ignorišu instinkteVole da slušaju svoje instinkte, čak i kada sve govori da prave pogrešan izbor .14. Ne veličaju to što su prezauzeteJedno je biti produktivna , drugo je biti zauzeta . I one završe svoj posao na vreme , ali se ne osećaju prezauzeti.15. Ne shvataju sve ličnoKritike i tuđa drugačija mišljenja ne shvataju kao napad na njihovu ličnost , već kao sukob ili različitost mišljenja . Neće vam zameriti i promatrat vas na isti način kao i ranije , jer im je jasno da stav nije upućen lično njima .16. Tišina im nije neprijatnaTišina i to da budu same im čak i prija , tada napune baterije , obnove energiju i spremne su za dalju akciju .

17. Ne žude da budu popularneVole istaknuti svoje mišljenje , pa tako vole izazovne razgovore s drugima , koji često mogu loše uticati na popularnost , odnosno omiljenost te osobe , ali one ne mare za to .18. Nisu im potrebni treneriNjima ne treba dugme za odlaganje na alarmu budilnika , nije im potreban lični trener , one same sebe motivišu i teraju na red , rad i disciplinu .19. Ne žele fanove , žele one koji će ih podržatiIako verovatno imaju preko 1000 prijatelja na Facebooku , nekoliko hiljada pratilaca na Tvitteru i popularnost na Instagramu , to im nije mera i ne smatraju to uspehom . Samopouzdane žene uvek više cene kvalitet od kvantiteta .20. Ne mere ono što jesu po onome što imajuIako su sposobne i zasluženo su stekle ono što imaju , znaju da odeća , cipele i automobil ne čine njih i kvalitet njihove ličnosti .

21. Ne odriču se sebeShvaćaju važnost balansa u svemu, one vježbaju, meditiraju i hrane se zdravo, ali ne smatraju smrtnim grijehom ako propuste koji trening. Zašto? Zato što je nemoguće sve popratiti, funkcionirati kao stroj i voditi se identičnim svakodnevnim planovima. Samopouzdane, sigurne žene znaju napraviti razliku između neophodnog i onoga bez čega se ponekad može.22. Ne pucaju pod pritiskomNe pristaju i ne dozvoljavaju da pritisak drugih utječe na njih, jer vjeruju u sebe i svoje stavove i vlastiti rad.Ovaj tekst je preuzet sa portala StilPogledajte još na portalu Stil:Obline, celulit i salo na telu Merilin Monro: Neki to vole vruće i normalno! (FOTO, VIDEO)Jelena Đoković održala lekciju iz stila: Dama uvek nosi ove 2 stvari! (FOTO)20 pravila lepote kojih se prava žena nikad ne odriče!Kad žena više ne crveni, izgubila je najjače oružje šarma: Citati poznatih dama o lepoti!Džaba vam lepota: 11 stvari bez kojih i najlepša žena izgleda ružno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track