ŽENE, DOĐITE NA MENE: Muškarci u ovom horoskopskom znaku su najobdareniji
Foto: Profimedia

Da li možete da pogodite koji je

ŽENE, DOĐITE NA MENE: Muškarci u ovom horoskopskom znaku su najobdareniji

Žena -
Ako ste rođeni u ovom horoskopskom znaku onda možete da se hvalite pred prijateljima, a žene će vas obožavati

Prema knjizi "Sextrology: The Astrology of Sex and the Sexes", u ovakvom se odnosu nalaze pojedini horoskopski znaci i veličina njihovih penisa. Vredi pročitati, a posebno ako ste baš vi u horoskopu znak koji je “obdareniji” u odnosu na druge.

OvanMuškarci u znaku Ovna imaju penise prosečne dužine, iako je moguće da budu i malo veći. Ipak, najviše fascinira njihova debljina i činjenica da su najčešće potpuno ravni, s vrhom poput šiljka. Testisi su veličine šljiva i najčešće su čvrsti.

BikAlat ovog momka najveći je i najbolji među znakovima zodijaka. Iako mu testisi vise, muškarci rođeni u ovom znaku svakako imaju čime da se pohvale, a to često i to čine.

BlizanciMuškarci rođeni u ovom znaku mogu da se pohvale prosečnim penisom koji je projektovan tako da “privuče žene”.

RakKao i ostatak njegovog tela, veličina penisa kod muškaraca rođenih u ovom znaku kreće se oko proseka, iako je pristojne debljine. Ipak, neka vas ne zavara veličina njegovih testisa: to su samo obešene poluprazne mošnice.

LavSituacija je slična kao i kod Raka: nije preterano dugačak, ali konkretne je debljine. Lav se može pohvaliti i velikim testisima.

DevicaNa njihovu radost, muškarci u ovom znaku su vrlo obdareni i mogu da se pohvale nadprosečnom dužinom penisa i opsegom koji oduševljava svaku damu.

VagaNjegovi su privatni delovi prilično uredni. Iako ne može da se pohvali velikim opsegom svog penisa, dužina je prosečna. Ono što je specifično za vage su ljupko formirani ružičasti penisi koji nemaju tamne delove.

ŠkorpijaMuškarac u znaku škorpije zdraviji je od većine ostalih muškaraca. Njegova “zmija” je najčešće debela, impozantne dužine i prošarana venama.

StrelacIako ovaj pastuv neće pobediti u takmičenju za najduži penis, njegovo seksi telo i izdržljivost umanjiće taj nedostatak.

JaracMuškarci rođeni u ovom znaku ne mogu baš da se pohvale velikim paketom – penis im je mek i spljošten. Nisko obešeni testisi pokazuju da se radi o smirenoj osobi što ipak nije pozitivna osobina osobe s kojom želite seks.

VodolijaMuškarci rođeni u ovom znaku sasvim dobro popunjavaju svoje kupaće gaće, ipak većina njegovih “paketa” odnosi se na testise koji mogu da budu baš, baš ogromni.

RibaMuškarac u znaku ribe prilično je obdaren, a njegov penis savršeno je građen.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Webcafe.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track