ŽENE, OVO JE ODVRATNO: Najružniji nokti na svetu!
Foto: 4allfails.com

Grozno

ŽENE, OVO JE ODVRATNO: Najružniji nokti na svetu!

Žena -
Mnoge devojke pokušavaju da kopiraju nešto što su videle na društvenim mrežama, ali retko kad uspeju u tome. Uostalom, pogledajte sami

Nokti su smešna stvar zar ne? Mala zadebljanja na rukama i nogama. Njih čini keratin, što je ista supstanca koja čini i vašu kosu i kožu. Čudno zar ne? Korisni su u svrhu zaštite ekstremiteta, ali kada su bezbojni, mogu da budu i malo dosadni.

Baš iz tog razloga ljudi odlučuju da ih ukrase i to rade već vekovima. Manikiri, poliranje, mazanje...Ali kao i sa svim stvarima, ukrašavanje ne prođe uvek dobro.

Mnoge devojke pokušavaju da kopiraju nešto što su videle na društvenim mrežama, ali retko kad uspeju u tome. Uostalom, pogledajte sami!

Kada stavljate novi sloj laka za nokte, obično to radite nakon što ste obrisali prethodni. Ali šta ako ste u stisci s vremenom? Ne možete da stignete da skinete prošlonedeljni lak i stavite novi...Dakle, samo nanesete novi sloj direktno preko vrha. Ali ako ste bili zauzeti ove nedelje, sigurno ste stalno zauzeti? Pa šta ako ste to radili sve vreme? Pa, to bi izgledalo ovako. Ovo je 53 sloja laka za nokte. Čudno zar ne?

Ako želite skoro savršen primer ludog dizajna noktiju, možemo da vas uputimo u pravcu ovog manikira. Ludi detalji okeanskih scena, nikada nismo videli ništa slično. Koliko truda je uloženo u ovo? Sve te alge i školjke...Možemo samo da zamislimo kako se ova dama bori sa pranjem sudova ili kako drži olovku sa ovim prstima. Međutim, sigurno je vrlo dobra u grebenju.

Ovo je klasičan primer pokušaja imitiranja nečijih noktiju koje je dovelo do opšte propasti. Ova vlasnica noktiju videla je negde na internetu Božićni dizajn za nokte i pokušala sama da ga napravi. Očigledno ona nije imala potrebnu veštinu i mirnu ruku. Ipak, da budemo fer prema njoj, kako ona može da bude sigurna da nokti koje je videla na internetu nisu rućni rad nekog veštog manikira?

Kada stručni manikir ili osoba koja se spretna sa lakiranjem noktiju doda malo sjaja, to zaista može nokte da učini jedinstvenim i originalnim. Ali, u rukama amatera, gledate u katastrofu. Ruka obložena sjajem nije baš elegantna i kul kao originalni dizajn. Gadno...

Da, ovo je stvarno. Ova slika nije fotošopirana kako bismo vas nasmejali. Vlasnik ovih nogu zaista je odlučio da bi ovo bila dobra ideja i uradio ovakav pedikir. Dugo je puštala nokte na nogama i onda ih je i ukrasila. Da li ona može da nosi samo sandale sa otvorenim prstima ili...Zašto? Uopšte nemamo ideju. Ovo svakako ne može biti iz estetskih razloga.

Evo još jedan primer propasti noktiju na nogama. Ove kandže su nešto kraće od prethodnog primera, ali nisu ništa manje strašni. Ofarbani u jarko crvenu boju zaista deluju da nekome mogu da učine ozbilju štetu. Ustvari, izgledaju kao da mogu da se koriste da stisnu nekog miša. Pretpostavljamo da je ova dama neka mešavina polu Grifina, polu-stvorenja.

Nadajmo se da ova dama nije uradila ovakav manikir za venčanje ili za porodičnu večeru. Ovakav "keš" dizajn nije baš nešto najelegantnije što smo videli. Ova dama baš voli novac. Mislim, svako od nas ga voli, ali nismo baš sigurni da bismo se obojili u pare. Dakle, po našem mišljenju ovo je još jedan primer katastrofe.

Evo joše jedne pedikir propasti koju nećete baš lako naći na internetu. Samo zamislite koliko je dugo ova dama radila na ovim noktima...A zbog čega? Tako da može da uništi svoje čarape? Ovo je vrlo čudan izbor, da mini kandže rastu iz vaših prstiju. Ipak, svako ima nešto svoje. Pretpostavljamo. U stvari, ne, ovo je odvratno!

E sad već pričamo! Ovi nokti mogu da se koriste u nekoliko različitih namena. Možete prstom da otv orite flašu vina, vaš srednji prst može da otvori flašu piva...Moramo priznati da deluje kul, mada je potpuno nepraktično i suludo iznad verovanja.

Ovo je definitivno najgori primer na našoj listi. Kakav nered. kako je osoba koja je odgovorna uspela da upropasti nokte ove jadne žene. Strašno. Oh, oni treba da izgledaju tako? Ok, shvatamo, to su zombi nokti! U tom slučaju baš su kul, vrlo pametno zar ne? Ovo je trajalo godinama.

Evo još jednog klasičnog primera imitacije. Kako treba da izgleda i kako izgleda kada se završi. Da budemo iskreni, ova devojka je bila prilično ambiciozna pokušavajući da oslika ovaj dizajn na ovim kratkim noktima. Mada ovi nokti mogu i bez ovih ničim izazvanih brkova, ne kapiramo, zašto brkovi?

Pogodite šta? Ova osoba baš voli gazirane sokove i želi da svi to znaju. Ona želi logo svih svojih omiljenih brendova na noktima, Pa dobro, zašto da ne? Pa zato što izgleda apsolutno smešno, eto zato!

(foto: 4AllFails.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track