ŽENE, PAZITE ŠTA PRIČATE: Ovo nikako ne treba da kažete vašem muškarcu
Foto: Profimedia

Vodite računa

ŽENE, PAZITE ŠTA PRIČATE: Ovo nikako ne treba da kažete vašem muškarcu

Žena -
Skinuti se pred drugom osobom čin je najveće intimnosti i sasvim je normalno da se pojavi osećaj neprijatnosti. Ako je osoba pred kojom ste gole ona prava, ona će učiniti sve da taj osećaj nestane.

Žena se nikada ne bi smela izvinjavati zbog svog izgleda pa tako ni zbog "nedostataka" na telu. Ovih 6 rečenica ni jedna žena ne bi trbala da kaže kada je gola, jer dobar seks je seks pun samopouzdanja.

"Nemoj me gledati" - Umesto toga razmišljajte na sledeći način: "Gledaj me. Celu mene. Ovo telo pruža ti puno intimnosti, strasti i zabave. Ništa nije više seksi u ovom trenutku od mog golog tela. Uzmi ga celog."

"Mrzim svoje..." - Sami odlučujemo o tome šta nam je ili nije seksi, ne odlučuju o tome časopisi ili modna industrija. Ako verujemo da smo seksi, takvi ćemo i biti. Naša tela savršena su svaki dan, a pogotovo u trenutku intimnosti. I budimo realni – samopreziranje samo "ubija" uživanje.

"Sviđa li ti se moja" - Ovo nije vreme za traženje potvrde o tome je li neki dio vašeg tela lep. Tako ćete samo stvoriti utisak nesigurne osobe, a partner će to shvatiti. Osećati se neugodno kada ste goli je normalno, ali što se više držite tog osećaja to će vam biti teže da ga se rešite i da zavolite kožu u kojoj jeste.

Foto Profimedia
Foto Profimedia
"Ugasi svetlo" - Jedna je stvar ako želite smanjiti svijetla kako biste dodatno začinili seks i stvorili uzavreliju atmosferu, ali ako se želite sakriti u mraku, to je druga stvar. Ako vas neko osuđuje na svetlu, ne zaslužuje vas imati u mraku.

"Oprosti zbog mog tela" - Uživanje i uzbuđenje izostatće ako ćete se partneru izvinjavati zbog svojih "nesavršenosti". Partner bi trebao posebno voleti deo vašeg tela zbog kojeg se osećate nesigurno kako bi vam pokazao da ste predivni i seksi baš takvi kakvi jeste.

"Ne želiš to da vidiš" - Uskraćujete li partneru određene delove svog tela, uskraćujete i sebi i njemu bolji seksualni doživljaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track