ŽIVOT BEZ BRUSA: 6 razloga zbog kojih ODMAH treba da ga skinete!
Foto: Profimedia

ŽIVOT BEZ BRUSA: 6 razloga zbog kojih ODMAH treba da ga skinete!

Žena -

Danas je dan kada se slavi nenošenje grudnjaka pa, ako imate priliku, skinite ga i uživajte. Inače, prvi grudnjak pojavio se u Rimskom cartvu, a radilo se o komadu tkanine kojom su žene pokušavale obuzdati velike grudi.

S vremenom je nošenje grudnjaka postalo vrlo moderno, a dovelo je do toga da je gotovo nezamislivo izaći iz kuće bez njega.

Ipak, žene su sve više željne osećaja slobode u svim aspektima života pa tako i ispod majice. Velika većina njih prvo što uradi kada dođe kući je - skinu grudnjak uz uzdah olakšanja.I dok žene vode bitku s brusevima, muškarcima bi bilo sasvim u redu da ne postoje.

Istina, izgledaju seksipilno onako prozirni i čipkasti, ali mnogi su priznali kako ih više veseli da vide ženske bradavice koje proviruju kroz majicu ili grudi koje poskakuju dok njihove vlasnice ponosno koračaju ulicom.

Osim osećaja slobode, život bez grudnjaka ima još svojih prednosti:Dobro je za zdravlje dojki
Grudnjak sputava cirkulaciju u grudima, kao i pravilan rad limfnih kanala. To može uzrokovati nakupljanje otrovnih materija i nastanak cisti.
Grudi su zapravo manje obešene
Stručnjaci kažu kako je pogrešno verovati da će se grudi obesiti bez grudnjaka. Naprotiv, tkivo u njima će ojačati jer neće imati veštački stvorenu potporu.
Nema gnjavaže oko pronalaska pravog modela
Nije lako pronaći onaj koji savršeno pristaje i savršeno je udoban kao što je to prikazano u reklamama. Mnoge žene se dosta namuče dok pronađu pravi model.
Štednja - nema trošenja novca na grudnjake
Biti žena nije jeftino u današnje vreme jer one troše puno više novca na donje rublje od muškaraca. Kućni budžet je bogatiji bez trošenja novca na nešto što zapravo stvara osećaj neprijatnosti.
Vrlo seksi
Hodanje bez grudnjaka ženi može dati dozu seksipilnosti i osećaja samopouzdanja.
(24 sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track