ZVEZDE OTKRIVAJU: Koja frizura je idealna za vaš znak?
Foto: Shutter

Astrologija

ZVEZDE OTKRIVAJU: Koja frizura je idealna za vaš znak?

Žena -
Zvezde vas savetuju kakvu frizuru treba da odaberete prema vašem horoskopskom znaku

Ovan - zaglađena punđa

U skladu sa vašom spontanom prirodom, aktivnim načinom života i kvalitetama osobe koja se trudi biti natprosečno dobra u većini stvari – potrebna vam je frizura koja je jednostavna, ne traži previše posla i koja vam neće smetati u toku dana. I dok tako stalno tražite nove avanture, jednostavna zaglađena punđa pomoći će vam da izgledate klasično i otmeno u ozbiljnijim poslovnim trenucima, ali i spremni za sport ili večernji izlazak, zacisno od situacije u kojoj se nađete.

Bik – kratko i slatko

Kao prava pripadnica svog znaka – vi i znate šta želite, kako to da dobijete i bez straha branite svoja uverenja. Vaša snaga i tvrdoglavost ispoljavaju se kroz hipnotički prodoran pogled i snažnu konstrukciju kostiju. Nemojte to prikrivati ili dozvoliti da vam kosa sakrije lepo lice. Ako iko zna da nosi odvažnu kratku frizuru – to ste vi, pa zašto ne biste ovog leta skratili kosu – ako ništa drugo barem u bob.

Blizanci – bacite pogled na boje za kosu

Kao pripadnica ovog znaka, raznovrsnost i razigranost je ono što vas usrećuje. Zašto onda to ne biste ispoljili i na svojoj kosi? Priznajte, oduvek ste se pitali kako biste izgledali kao plavuša, crnka, brineta ili crvenokosa. Ili idite korak dalje i odlučite se za netradicionalnu boju – trenutno su veoma popularne pastelne boje (modro plava, ružičasta, ljubičasta...). Za Blizance najbolja opcija su privremene boje i prelivi koji će im dozvoliti da nastave da eksperimentišu i uživaju u raznovrsnosti.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Rak – obavezno ombre

Rakove prati reputacija kontradiktornosti – ponekad su vrući, ponekad hladni.Vas definitivno nije lako predvideti, a vaše emocije mogu u kratkom roku preći celi spektar od gorkog plakanja do gromoglasnog smeha. S vašom prevrtljivom naravi i pomalo ekscentričnim stilom – ombre je definitivno pravi izbor za vas. Ombre je već nekoliko sezona "hit" , pa tako i ove. Zašto ne biste isprobali ovaj način bojenja – koji se kao i vaša priroda preliva iz tamnog do veoma svetlog.

Lav – visoki rep

Iako bi netko mogao pomisliti da ćemo sada preporučiti bujnu natapiranu kosu koja imitira lavovsku grivu, to u stvari nije ono što je najprikladnije za ovaj horoskopski znak. Lavovi su prirodne vođe i znaju kako da se izbore za ono što žele, i pritom im nije potrebno kosa koja ih ometa u tome. Za to je savršen rep – jer je kosa svezana, ali se vaša bujna "griva" svejedno vijori. Ako već želite volumen – onda natapirajte ili nakovrčajte rep i tako dodatno dodajte volumen kosi.

Devica – uredni bob

Device su poznati perfekcionisti, a to se posebno odražava na njihovom izgledu. One itekako drže do sebe i svog izgleda i, može se reći, streme tome da im, gotovo uvek kosa, odeća i makeup budu besprekorni. One više vole klasične frizure, nešto što će izgledati dobro u svakoj prilici. A šta je bolje od klasičnog boba? Bez obzira radi li se o kratkom ili dužem bobu, ova frizura jednostavna je za održavanje, što znači da ćete imati više vremena da sve ostalo dovedete u red.

Vaga – savršeni letni valovi

Vage su u stalnoj potrazi za harmonijom, stabilnošću i ravnotežom, s težnjom prema nekomplikovanom životu i duševnom miru. Iako s vremena na vreme vole da izgledaju glamurozno, one preferiraju klasične frizure koje ne menjaju baš jako često. Duža kosa, ženstvene i romantične frizure savršene su za ove žene velikog srca. Pre spavanja kosu ispletite u pletenicu, a ujutro je raspustite i dobićete blage letnje valove, savršene za ovaj znak

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Škorpija – isprobajte šiške

Zavodljive i intrigantne pripadnice ovog znaka ponekad vole privlačiti pažnju svojim outfitima i frizurama, dok im u drugim trenucima više odgovara da sedite u nekom tamnom kutku i intenzivno posmatraju ljude oko sebe. Jedan od najbitnijih aduta Škorpije je njihov magnetski pogled koji pleni pažnju, piše zena.hr. Zašto onda ne biste dodatno skrenul pažnju na oči uz pomoć dužih šiški? Pogled ispod šišaka delovaće još misterioznije i intrigantnije. Kada vam dosade lako ih možete začešljati u stranu ili podići.

Strelac - istaknite prirodnu lepotu svoje kose

Strelci su vedre, razigrane i iskrene osobe slobodnog duha s odličnim smislom za humor. Za njih nisu komplikovane i frizure tešle za održavanje. Zato ženskim Strelčevima preporučujemo da njeguju svoju prirodnu lepotu i kosi dozvole da zasija u svom prirodnom sjaju. Vratite se na svoju prirodnu boju kose. Ako imate kovrdžavu kosu, dodatno istaknite svoje kovrdže, a isto vredi i ako imate ravnu sjajnu kosu. Kratka ili dugačka kosa, svejedno je – glavno je da se dobro osećate.

Jarac – duga i negovana kosa

Razumni, uravnoteženi Jarac uvek će do kraja "isterati" ono što je isplanirao i naumio. Nema baš svaki horoskopski znak strpljenja i discipline da pusti kosu da izraste dugačka i istovremeno bude negovana i zdrava. Ali ako je iko za to sposoban – onda su to pripadnice ovog astrološkog znaka, koje će redovno odlaziti na skraćivanje vrhova i negovati kosu posebnim preparatima. Svoju dugačku kosu ošišajte stepenasto, tako će još više dobiti na volumenu i istaknuti lepotu svoje kose.

Vodolija – šta god, glavno da je odvažno

Originalna i nekonvencionalna, Vodolija uvek kroz život korača po svom sopstvenom ritmu. Oni biraju svoj put, umesto da prate druge. Pomalo tvrdoglavi, ali zato veoma odani i prijatni – oni su idealisti, otkačeni idealisti koji su spremni isprobati sve bar jednom.

Vodolije nije briga šta će neko misliti ili reći, one će terati po svome, pa makar to i loše ispalo – barem će se imati čemu nasmejati. Njihova neobičnost i odvažnost često se ispoljava kroz frizure. Dakle – ako iko može nositi lude asimetrične frizure u odvažnim bojama (i prokleto dobro pro tome izgledati) – to su žene Vodolije.

Ribe – romantična pletenica

Ovaj horoskopski znak predstavlja večnost i duhovni preporod. Šarmantne, intuitivne i osetljive, Ribe se lako saosećaju sa drugima. Tu koriste svoju prirodno razvijenu empatiju. One su i veoma kreativne. Iako se mogu činiti sramežljive, vole eksperimentirati s frizurama. A vole i dodatke za kosu (trake, rajfove, ukrasne ukosnice...). Ribama najbolje stoje "mekane", valovite frizure. Isprobajte ležerno ispletenu (s pokojim pramenom koji viri) pletenicu sa strane. S njom će vaša sanjarska, romantična priroda doći do punog izražaja.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

(zena.tvbest)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track