ŽALOST: Naš Stefan je sada na nebu s anđelima

Crna Hronika

Selo Radevac kod Aleksinca oprostilo se od tinejdžera poginulog u udesu

sahranjen Stefan Stevanović, selo Rradevac, Aleksinac, saobraćajna nesreća

Nema utehe za Stefanove roditelje

Poslednje zbogom!
Nekoliko stotina ljudi došlo je juče da u Radevcu kod Aleksinca do večne kuće isprati Stefana Stevanovića (15), stradalog u subotu u saobraćajnoj nesreći u selu Gradetin.

- Stefana je sudbina odnela na nebo. Ako je za utehu neutešnim roditeljima Srđanu i Jasmini, on je sada, kao dobar dečak odabran od Boga, u društvu anđela - kazao je posle opela prota Mijat.Za to vreme
dvorištem su odjekivali leleci.

- Što Bog mene ne uze, gde sad ideš. Drugari su ti došli, mesto ti je s njima, a ne u crnoj zemlji - naricala je  baka dečaka.Na sahrani  nije bila samo sestra Sandra, koja je teško povređena u udesu. Umesto nje, u rukama drugarice Milice venčić na kome je lenta s natpisom: „Poslednji pozdrav dragom Stevanu od sestre“.

Roditelji nisu imali snage da je dovedu na sahranu. Ona još ne zna da je Stefan poginuo - priča drugarica Milica.Među okupljenima je i D. P. (17), koji je bez položenog vozačkog vozio „punto“ kad se vozilo zakucalo u drvo.Dečak je pod stresom, teško ga je oporaviti. Ni sam ne zna kako se sve dogodilo - rekla je dečakova tetka Olgica.

(D. I.)

„Punto“ je vozio D. P. (17) zoom „Punto“ je vozio D. P. (17)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Potrebno je da se uspostave jasni mehanizmi za kontrolu porekla imovine Ivica Dačić, šef SPS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!