ŽALOST: Naš Stefan je sada na nebu s anđelima

Crna Hronika

Selo Radevac kod Aleksinca oprostilo se od tinejdžera poginulog u udesu

sahranjen Stefan Stevanović, selo Rradevac, Aleksinac, saobraćajna nesreća

Nema utehe za Stefanove roditelje

Poslednje zbogom!
Nekoliko stotina ljudi došlo je juče da u Radevcu kod Aleksinca do večne kuće isprati Stefana Stevanovića (15), stradalog u subotu u saobraćajnoj nesreći u selu Gradetin.

- Stefana je sudbina odnela na nebo. Ako je za utehu neutešnim roditeljima Srđanu i Jasmini, on je sada, kao dobar dečak odabran od Boga, u društvu anđela - kazao je posle opela prota Mijat.Za to vreme
dvorištem su odjekivali leleci.

- Što Bog mene ne uze, gde sad ideš. Drugari su ti došli, mesto ti je s njima, a ne u crnoj zemlji - naricala je  baka dečaka.Na sahrani  nije bila samo sestra Sandra, koja je teško povređena u udesu. Umesto nje, u rukama drugarice Milice venčić na kome je lenta s natpisom: „Poslednji pozdrav dragom Stevanu od sestre“.

Roditelji nisu imali snage da je dovedu na sahranu. Ona još ne zna da je Stefan poginuo - priča drugarica Milica.Među okupljenima je i D. P. (17), koji je bez položenog vozačkog vozio „punto“ kad se vozilo zakucalo u drvo.Dečak je pod stresom, teško ga je oporaviti. Ni sam ne zna kako se sve dogodilo - rekla je dečakova tetka Olgica.

(D. I.)

„Punto“ je vozio D. P. (17) zoom „Punto“ je vozio D. P. (17)

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sve Dinkićeve afere bilo bi lako procesuirati, ali nemoguće je jer on ima podršku u delovima pravosuđa i vlasti Dušan Janjić, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde