ŽALOST: Naš Stefan je sada na nebu s anđelima

Crna Hronika

Selo Radevac kod Aleksinca oprostilo se od tinejdžera poginulog u udesu

sahranjen Stefan Stevanović, selo Rradevac, Aleksinac, saobraćajna nesreća

Nema utehe za Stefanove roditelje

Poslednje zbogom!
Nekoliko stotina ljudi došlo je juče da u Radevcu kod Aleksinca do večne kuće isprati Stefana Stevanovića (15), stradalog u subotu u saobraćajnoj nesreći u selu Gradetin.

- Stefana je sudbina odnela na nebo. Ako je za utehu neutešnim roditeljima Srđanu i Jasmini, on je sada, kao dobar dečak odabran od Boga, u društvu anđela - kazao je posle opela prota Mijat.Za to vreme
dvorištem su odjekivali leleci.

- Što Bog mene ne uze, gde sad ideš. Drugari su ti došli, mesto ti je s njima, a ne u crnoj zemlji - naricala je  baka dečaka.Na sahrani  nije bila samo sestra Sandra, koja je teško povređena u udesu. Umesto nje, u rukama drugarice Milice venčić na kome je lenta s natpisom: „Poslednji pozdrav dragom Stevanu od sestre“.

Roditelji nisu imali snage da je dovedu na sahranu. Ona još ne zna da je Stefan poginuo - priča drugarica Milica.Među okupljenima je i D. P. (17), koji je bez položenog vozačkog vozio „punto“ kad se vozilo zakucalo u drvo.Dečak je pod stresom, teško ga je oporaviti. Ni sam ne zna kako se sve dogodilo - rekla je dečakova tetka Olgica.

(D. I.)

„Punto“ je vozio D. P. (17) zoom „Punto“ je vozio D. P. (17)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (7)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Lenoir

  Lenoir

  Ovo je vise nego tragicno...suvise tragicno da bi covek mogao nesto da komentarise...ali dok god mi sami pravimo greske dozvoljavajuci da nam deca budu"najklinci", dozvoljavamo da rade i one zabranjene stvari nece biti cudo ako se ovakvim tempom i nastavi...Roditeljima i familiji iskreno saucesce...i poruka ostalima PAZITE na decu..

  18 Odgovori 
 • Savo

  Savo

  Stefane anđelu, pozdravi mog anđela, sina Igora. Budite dobri drugari u raju jer ste istih godina.
  Mi ćemo ovde na ovom svijetu da patimo što nismo s vama ali i mi ćemo doći u nebesko carstvo brzo.
  Volimo vas djeco i anđeli naša.

  12 Odgovori 
 • Hrvat Ivan

  Hrvat Ivan

  Nedao bog ovog zla nikome pa ni najgorem neprijatelju ,sa ovakvim tragedijama i stresom se treba imati snage da se bori kroz cjeli zivot prestrasno uzas..........

  8 Odgovori 

Poslednji komentar

 • dzesi sirenic

  dzesi sirenic

  necu da budem zla ali ipak logicki gledano i stefan je kriv jer je dozvolio da ga maloletnik vozi iako mladic ima 17 godina ne znaci da ima vozacku i da sme da vozi.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!