ZAPALIO KOMŠIJU: Daću mu kožu samo da preživi

Piroman iz Lazarevca

ZAPALIO KOMŠIJU: Daću mu kožu samo da preživi

Crna Hronika -
Priznajem da poslednjih godinu dana duvam u benzin. Lepo mi, nekako mi opije mozak unutra. Kad nemam „super“, hoću da poludim, rekao je piroman

BEOGRAD - Ivan Petrović (19) iz Lazarevca, koji se sumnjiči da je u subotu zapalio benzinom komšiju S. J. (10), negira da je kriv za nesreću i poručuje da će dati i svoju kožu samo da dete preživi. Kako saznajemo, dečak koji je zadobio teške opekotine danas će biti operisan.

- Priznajem da poslednjih godinu dana duvam u benzin. Lepo mi, nekako mi opije mozak unutra. Kad nemam „super“, hoću da poludim, ali nisam ga ja zapalio, već njegov brat. Kada sam zapalio vatru, on je bacio flašu u kojoj je ostalo još tečnosti i to je planulo - kaže Petrović i objašnjava da je policiji dao izjavu.On dodaje da mu je žao što se nesreća dogodila jer je benzin njegov.- Ako lažem, grom neka me zapali! Neka odma umrem, nek me nema, da me zatrpa crna zemlja ako sam ga ja zapalio. Ako treba, daću mu svoju kožu samo da preživi - uverava nas Petrović.Dr Ivan Rakić sa Dečije klinke u Tiršovoj rekao je da je dečak u stabilnom stanju.- Za sada uspevamo da ga održimo u stabilnom stanju, te planiramo operaciju tokom koje ćemo uraditi transplantaciju većeg dela kože. Presadićemo njegovu kožu jer je to za njega sada najbolje - rekao je dr Rakić.Dečakov otac Gane Redžepović juče mu je bio u poseti.- Niko od nas ne spava. Deca stalno pitaju za brata, a najviše Nikola, koji je brata pokušavao da ugasi golim rukama. Moj sin ne može da jede jer su mu usne izgorele, a ne može ni da spava od bolova - kaže očajni otac. (J. R.- G. Đ.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja