Žarko otkrio: Maja ima šumu među nogama!
Foto: Dragan Kadic

Žarko otkrio: Maja ima šumu među nogama!

Stars -
Video sam je golu! Pa ona dole ima dlake dva prsta dugačke! Fuj, ispričao je jedan od blizanaca ukućanima o susretu s Nikolićkom

Video cicamacu.Žarko Stojanović s gađenjem se poverio ostalim učesnicima u „Velikom bratu“ da je video Maju Nikolić golu! A onda im je otkrio šta ga je toliko zgrozilo.- Video sam je golu! Pa ona dole ima šumu s dlakama dva prsta dugačkim! Fuj - ispričao je jedan od blizanaca ne skrivajući razočaranje što pevačica nije depilirana.Inače, Maja je sve bliža Slavku Laboviću, koji je već otkrio da će imati žestok seks s njom čim izađu iz kuće na Košutnjaku. Ona je Aneti objasnila zašto joj se glumac dopada, a Makedonka je brže-bolje njemu prenela šta joj je Nikolićka ispričala.- Rekla mi je da su joj oba muža bila ćelava i da su to najpotentniji muškarci. Slavko, ti si ćelav... Ne znam šta da ti kažem - kazala je Aneta, a Labović je ostao u šoku.Maja Nikolić i Uroš Ćertić dobili su od Velikog brata na poklon lubrikant, vibrator i kondome. A šta će s njima uraditi, tek ćemo videti.(Lj. R.)

Boban molio
Boban molio

Neka neko k..sne Maju Nikolić!Boban, Željko i Aneta su ležali u sobi i slušali Maju Nikolić kako priča. Svi su se pitali zašto ne ućiti, a Boban je čak bio toliko deprimiran da je zario glavu u jastuk.- Molim vas, zašto je neko ne k..sne već jednom! - zavapio je Boban.- Slavko, imaš horor zadatak! - nadovezao se Željko uz smeh.Kasnije su se Boban, Aneta, Sindi i Žarko složili da bi Maja, da se ne bavi muzikom, sedela na šalteru u nekoj pošti i da bi se „je.ala sa svima koji dođu na šalter“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track