ZAVIRITE U PREDSEDNIČKE ODAJE: Ovde će se posle porodice Obama useliti Hilari ili Tramp
Foto: AP 31 Okt

Ko će prvi do drugog sprata Bele kuće

ZAVIRITE U PREDSEDNIČKE ODAJE: Ovde će se posle porodice Obama useliti Hilari ili Tramp

Planeta -

Porodica Obama polako pakuje kofere i sprema se se iseli sa drugog sprata Bele kuće posle osam godina.

Pre nego što prostorije ustupe bračnom paru Tramp ili Klinton, po prvi put otvorili su vrata svojih odaja na drugom spratu Bele kuće za jedan od najpoznatijih magazina koji se bavi arhitekturom i enterijerom "Architectural digest".

Decembarski broj donosi fotografije i priču o domu predsedničke porodice na drugom spratu Bele kuće. Enterijer je pre osam godina preuredila prva dama Mišel saradnji sa dizajnerom iz Los Anđelesa.

"Zahvaljujući Mičelu Smitu, privatne odaje Bele kuće, ne odražavaju samo naš privatan ukus već i bogatu istoriju ove zemlje. Iznad svega, ovde se zaista osećamo kao kod kuće", rekla je Mišel Obama.Kada je renoviranje privatnih odaja Bele kuće u pitanju, za Mišel najvažnije je bilo da sredi sobe za svoje ćerke Sašu i Maliku, ali i za svoju majku, otkrila je Melisa Vinter, viša savetnica Mišel Obame. "Za nju, najvažnija je bila udobnost i sreća njene porodice", objasnila je Vinter.

Foto: Youtube/Architectural Digest
Foto: Youtube/Architectural Digest

Prva dama aktivno je učestvovala u odabiru dekora, boja i detalja za prostorije u kojima je porodica Obama provela posednjih osam godina. Njeni saradnici kažu da je Mišel želela da zadrži duh prostora i tradicionalan stil, ali i da doda moderne detalje. Tako su za slike i fotografije koje krase zidove izbarani maldi umetnici i umetnici čija se dela nikada nisu nalazila u Beloj kući.

Foto: Youtube/Architectural Digest
Foto: Youtube/Architectural Digest

Novog predsednika koji će se useliti u ove prostorije, 225 miliona Amerikanaca sa pravom glasa bira danas, 8. novembra. Doduše, porodica Klinton već je imala prilike da boravi u Beloj kući, ali i Trampovi su veoma blizu te prilike.

(Architectural Digest)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track