Seksom protiv korupcije

ZAVOĐENJE PROFESORA ČUPIĆA: Prava reč otključava vaginu!

Ludi svet

Autor:

Stručnjak za borbu protiv korupcije Čedomir Čupić objasnio je studentima 4 vrste dijaloga pri muvanju i kako kada izgovorite pravu reč Bartolinijeve žlezde počnu da rade kao vatrogasna svetla...

čedomir čupić

Najpoznatiji srpski seksolog Jovan Marić dobio je konkurenciju, ni manje ni više nego u liku i delu velikog borca protiv korupcije Čedomira Čupića.

Naime, stručnjak za borbu protiv korupcije Čedomir Čupić održao je predavanja  studentima Fakulteta političkih nauka.

Kako bi što živopisnije približio temu o četiri vrste dijaloga, Čupić je studentima slikovito opisao kako da se što veštije upuste u seks, a naročito je stručan u opisu zagrevanja Bartolinijevih žlezda koje se nalaze na usnama vagine!

"Kada kažete pravu reč te Bartolinijeve žlezde počnu da rade kao vatrogasna svetla... Otvore se i ...", objašnjavao je Čupić dok su studenti vrištali od smeha. Pokušali smo da skinemo Čupićevo predavanje, ali ipak najbolje da preslušate snimak koji su studenti snimili i postavili na Jutjub pod naslovom Čedomir Čupić - 4 vrste dijaloga pri muvanju i vidite kako je Čupić prevazišao čak i Marića.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Y7TgcTDcZIo

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Moralna je i odgovorna odluka da država ne hapsi na prepad Vojislava Šešelja, kao što se to nekad radilo Dragomir Anđelković politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!