Počeli pregovori

Završen razgovor između Dačića i Vučića

Politika

Autor:

U delegaciji koalicije oko SPS-a su i predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić i JS-a Dragan Marković. Pored Vučića, ispred SNS-a u razgovorima učestvuju Jorgovanka Tabaković, Zorana Mihajlović i Nebojša Stefanović

Ivica Dačić

BEOGRAD - Oko podne završen je sastanak SNS-a i koalicije oko SPS-a o formiranju nove vlade.

Lideri Srpske napredne stranke i koalicije oko Socijalističke partije Srbije počeli su oko 10 časova razgovore o sastavljanju vlade, pošto je predsednik Srbije Tomislav Nikolić mandat za sastav vlade dao predsedniku socijalista Ivici Dačiću.

Rukovodstvo SNS-a na pregovorima predvodi vršilac dužnosti predsednika stranke Aleksandar Vučić, a delegaciju koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić.

U delegaciji koalicije oko SPS-a su, pored Dačića, predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić i JS-a Dragan Marković. Pored Vučića, ispred SNS-a u razgovorima učestvuju Jorgovanka Tabaković, Zorana Mihajlović i Nebojša Stefanović.

Planirano je da se posle razgovora učesnici obrate novinarima. Dačić je u četvrtak, pošto mu je poveren mandat za sastav vlade, rekao da će vlada "vrlo brzo biti formirana" i da će razgovori već u petak biti nastavljeni, prvo sa SNS-om i URS-om, a potom i s nekim drugim strankama koje bi eventualno mogle da budu deo nove vlade.

http://www.youtube.com/watch?v=BQKqkCgRGJk
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nisam spreman na to da predsednik skupštine Vojvodine bude neko ko će da pobegne čim dođe do problema Nenad Čanak, LSV

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!