Počeli pregovori

Završen razgovor između Dačića i Vučića

Politika

Autor:

U delegaciji koalicije oko SPS-a su i predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić i JS-a Dragan Marković. Pored Vučića, ispred SNS-a u razgovorima učestvuju Jorgovanka Tabaković, Zorana Mihajlović i Nebojša Stefanović

Ivica Dačić

BEOGRAD - Oko podne završen je sastanak SNS-a i koalicije oko SPS-a o formiranju nove vlade.

Lideri Srpske napredne stranke i koalicije oko Socijalističke partije Srbije počeli su oko 10 časova razgovore o sastavljanju vlade, pošto je predsednik Srbije Tomislav Nikolić mandat za sastav vlade dao predsedniku socijalista Ivici Dačiću.

Rukovodstvo SNS-a na pregovorima predvodi vršilac dužnosti predsednika stranke Aleksandar Vučić, a delegaciju koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić.

U delegaciji koalicije oko SPS-a su, pored Dačića, predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić i JS-a Dragan Marković. Pored Vučića, ispred SNS-a u razgovorima učestvuju Jorgovanka Tabaković, Zorana Mihajlović i Nebojša Stefanović.

Planirano je da se posle razgovora učesnici obrate novinarima. Dačić je u četvrtak, pošto mu je poveren mandat za sastav vlade, rekao da će vlada "vrlo brzo biti formirana" i da će razgovori već u petak biti nastavljeni, prvo sa SNS-om i URS-om, a potom i s nekim drugim strankama koje bi eventualno mogle da budu deo nove vlade.

http://www.youtube.com/watch?v=BQKqkCgRGJk
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (30)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • dejan

  dejan

  sram vas bilo vise,toliko dana bez vlade i bas vas boli ona stvar sto narod pati.bitno da debelo svinjce hoce da bude premijer i nije bitno sa kim je,pa taman to bio crnim neprijateljem.ajmo bre svi na ulice i da kazemo DOSTA!!!!!

  26 Odgovori 
 • solohov

  solohov

  Čoveka primaju u društvo prema odeći koju nosi, a ispraćaju ga prema duhu koji je pokazao.

  18 Odgovori 
 • ChikaStiv

  ChikaStiv

  Toma Nikolić predsednik Srbije, Ivica Dačić premijer vlade Srbije, Marijana Mateus književnica, Jelena Karleuša pevačica... Stvarno. Jedva čekam 21.12.2012. Ako me i drevne Maje iznevere pa ne bude ništa, ne znam šta ću.

  10 Odgovori 

Poslednji komentar

 • TotAl

  TotAl

  Legendo,svaka ti cast za komentar,glasam za tvoj komentar,kao komentar meseca!

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!