ZAZ večeras na Petrovaradinskoj tvrđavi

Stil

Autor:

NOVI SAD - Francuska pevačica Izabel Žefroj, poznatija kao ZAZ, nastupiće večeras prvi put pred domaćom publikom u okviru Međunarodne nedelje horskog pevanja "Kantat Novi Sad", koja je počela u nedelju.

yay, petrovaradinska tvrdjava

 

NOVI SAD - Francuska pevačica Izabel Žefroj, poznatija kao ZAZ, nastupiće večeras prvi put pred domaćom publikom u okviru Međunarodne nedelje horskog pevanja "Kantat Novi Sad", koja je počela u nedelju.
 
Koncert će se održati na Petrovaradinskoj tvrđavi sa početkom u 20 časova.
 
Pevačica Izabel Žefroa rekla je na konferenciji za novinare da će na koncertu nastupiti bend u punom sastavu i da će svirati pesme sa albuma, ali i one koje publika još nije imala prilike da čuje.
 
"Koncert će biti mešavina pesama koje publika zna sa albuma, ali biće tu i roka, džeza, svinga. Pripremili smo pravi muzički miks koji ćemo započeti pesmom Prolaznici (Le passant)", rekla je Izabel.
 
Pre grupe ZAZ na Petrovaradinskoj tvrđavi će nastupiti Jang sving sekstet (Tha Young Swing Sextet) iz Subotice, Špiritus movens (Shpiritus) iz Beograda, Šesto čulo iz Sremske Mitrovice i Žens (Jeuns) iz Novog Sada.
 
Subotički bend Đas (Gyass) nastupiće nakon završetka koncerta ZAZ.
 
Ulaznice se do 14 časova mogu kupiti u Gigstiksu, a od 17 časova i na samom ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu.
 
Manifestaciju, koja traje do 28. avgusta, organizuje Muzička omladina Novog Sada u saradnji sa "Evropa kantat", a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada.
 
Tokom trajanja manifestacije održaće se pet radionica u kojima će biti proučavane evropska, američka, šou, južnoslovenska i muzika kompozitora Stevana Stojanovića Mokranjca.
 
 
>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sve Dinkićeve afere bilo bi lako procesuirati, ali nemoguće je jer on ima podršku u delovima pravosuđa i vlasti Dušan Janjić, analitičar
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde