Prikaži najnovije vesti
Željko Mitrović, Anđelina Žoli, Pink, brani Anđelinu,
JEDAN U MILION

Željko Mitrović brani Anđelinu!

Stars 88

Za i protiv! Srpske poznate ličnosti ogorčene su zbog izjava Anđeline Žoli u kojima holivudska glumica prekraja istorijske činjenice, zalaže se za ukidanje Republike Srpske, ali i otvoreno napada Kurir, jer na sve to ukazuje javnosti!

Za i protiv!
Srpske poznate ličnosti ogorčene su zbog izjava Anđeline Žoli u kojima holivudska glumica prekraja istorijske činjenice, zalaže se za ukidanje Republike Srpske, ali i otvoreno napada Kurir, jer na sve to ukazuje javnosti!

Ipak, među vipovcima ima i onih koji brane autorku filma „U zemlji krvi i meda“, na šta imaju pravo.

Jedan od njih je i vlasnik Pinka Željko Mitrović, koga smo pozvali da prokomentariše Anđine izjave, budući da ju je još pre godinu i po dana prozvao zbog predrasuda o Srbima.

- Pogrešno je napadati Anđelinu u ovom trenutku, kad je film gotov. Sada je treba pozvati u Beograd raširenih ruku, jer ljudi poput nje mogu nam pomoći da u narednom periodu popravimo sliku o nama samima. Evo, ja pozivam Anđu da bude gost Pinka, koji će stati iza nje u trenutku kada svi otvoreno pokazuju ono što nije odlika Srba - nedostatak gostoprimstva - rekao nam je Mitrović i dodao:

- Anđelina je samo jedna od više ziliona onih koji imaju iskrivljenu sliku o Srbima i Srbiji. Tu stvar ne možemo promeniti svađama i dodatnim antagonizmima, sad je vreme za pojašnjenja, objašnjena i lobiranje, jer nam mnogo fale međunarodna prijateljstva! U vreme kad sam vodio rasprave sa Anđelininim timom i odustao od projekta zbog sadržaja, bilo je šanse da nešto promenimo! Sad je besmisleno produbljivati razdor i generisati netrpeljivost - zaključio je Mitrović.

Beogradska premijera filma „U zemlji krvi i meda“ zakazana je za 23. februar! Možda posle svega Anđa prihvati Željkov poziv.

Brat Pantela nastavlja rat protiv Anđeline


Brat Pantela nastavio je rat protiv Anđeline Žoli na svojoj Fejsbuk stranici: „Nači trpaj Andželinu metodom je.anja fazon ne vadi lokacia duplja vrste usna“.


Tako je govorio Željko jula 2010.

- Imao sam velike simpatije prema Žolijevoj i veoma poštovao njeno delo i lik. Nažalost, ona je prepuna predrasuda o Srbima. Znam da saradnja s njom otvara vrata velikog filmskog biznisa, ali ne želim da budem deo nečega što po ko zna koji put predstavlja Srbe kao večite loše momke.


Dušan Savić

- Što se tiče njenog zalaganja za ukidanje Republike Srpske, mislim da to može da izgovori samo neko ko je glup, budala ili radi u službi nekoga.

Aca Lukas


- Po našem tradicionalnom, sado-mazo običaju, mi ćemo ovu retardiranu, anoreksičnu profuknjaču primiti u Beograd! Treba joj zabraniti ulaz u Srbiju, kao i premijeru filma.

Zoran Slavnić

- Ako se zaista zalaže za ukidanje, kako se navodi, „genocidne tvorevine Republike Srpske“, onda mogu samo da poručim da s teških droga treba da pređe na lake.

Nada Topčagić

- Ako je stvarno istina da Anđelina mrzi Srbe, mene bi na njenom mestu bilo sramota prvo od Kusturice. Ona zna šta je Srbija i zna ko je Kusta. Mi smo zemlja dobrih glumaca. Lično joj nikad ne bih dozvolila da dođe u Srbiju.

Verica Rakočević

- Sad sam baš u Sarajevu, gradu u kojem imam prijatelje. Svim srcem volim Srbiju, i to pravo dajem i drugima. Krivica je na obe strane podjednaka, što gospođa Žoli očigledno ne zna, a ako nešto ne znate, onda to prvo naučite.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir