JEDAN U MILION

Željko Mitrović brani Anđelinu!

Stars

Autor:

Za i protiv! Srpske poznate ličnosti ogorčene su zbog izjava Anđeline Žoli u kojima holivudska glumica prekraja istorijske činjenice, zalaže se za ukidanje Republike Srpske, ali i otvoreno napada Kurir, jer na sve to ukazuje javnosti!

Željko Mitrović, Anđelina Žoli, Pink, brani Anđelinu,

Za i protiv!
Srpske poznate ličnosti ogorčene su zbog izjava Anđeline Žoli u kojima holivudska glumica prekraja istorijske činjenice, zalaže se za ukidanje Republike Srpske, ali i otvoreno napada Kurir, jer na sve to ukazuje javnosti!

Ipak, među vipovcima ima i onih koji brane autorku filma „U zemlji krvi i meda“, na šta imaju pravo.

Jedan od njih je i vlasnik Pinka Željko Mitrović, koga smo pozvali da prokomentariše Anđine izjave, budući da ju je još pre godinu i po dana prozvao zbog predrasuda o Srbima.

- Pogrešno je napadati Anđelinu u ovom trenutku, kad je film gotov. Sada je treba pozvati u Beograd raširenih ruku, jer ljudi poput nje mogu nam pomoći da u narednom periodu popravimo sliku o nama samima. Evo, ja pozivam Anđu da bude gost Pinka, koji će stati iza nje u trenutku kada svi otvoreno pokazuju ono što nije odlika Srba - nedostatak gostoprimstva - rekao nam je Mitrović i dodao:

- Anđelina je samo jedna od više ziliona onih koji imaju iskrivljenu sliku o Srbima i Srbiji. Tu stvar ne možemo promeniti svađama i dodatnim antagonizmima, sad je vreme za pojašnjenja, objašnjena i lobiranje, jer nam mnogo fale međunarodna prijateljstva! U vreme kad sam vodio rasprave sa Anđelininim timom i odustao od projekta zbog sadržaja, bilo je šanse da nešto promenimo! Sad je besmisleno produbljivati razdor i generisati netrpeljivost - zaključio je Mitrović.

Beogradska premijera filma „U zemlji krvi i meda“ zakazana je za 23. februar! Možda posle svega Anđa prihvati Željkov poziv.

Brat Pantela nastavlja rat protiv Anđeline


Brat Pantela nastavio je rat protiv Anđeline Žoli na svojoj Fejsbuk stranici: „Nači trpaj Andželinu metodom je.anja fazon ne vadi lokacia duplja vrste usna“.


Tako je govorio Željko jula 2010.

- Imao sam velike simpatije prema Žolijevoj i veoma poštovao njeno delo i lik. Nažalost, ona je prepuna predrasuda o Srbima. Znam da saradnja s njom otvara vrata velikog filmskog biznisa, ali ne želim da budem deo nečega što po ko zna koji put predstavlja Srbe kao večite loše momke.


Dušan Savić

- Što se tiče njenog zalaganja za ukidanje Republike Srpske, mislim da to može da izgovori samo neko ko je glup, budala ili radi u službi nekoga.

Aca Lukas


- Po našem tradicionalnom, sado-mazo običaju, mi ćemo ovu retardiranu, anoreksičnu profuknjaču primiti u Beograd! Treba joj zabraniti ulaz u Srbiju, kao i premijeru filma.

Zoran Slavnić

- Ako se zaista zalaže za ukidanje, kako se navodi, „genocidne tvorevine Republike Srpske“, onda mogu samo da poručim da s teških droga treba da pređe na lake.

Nada Topčagić

- Ako je stvarno istina da Anđelina mrzi Srbe, mene bi na njenom mestu bilo sramota prvo od Kusturice. Ona zna šta je Srbija i zna ko je Kusta. Mi smo zemlja dobrih glumaca. Lično joj nikad ne bih dozvolila da dođe u Srbiju.

Verica Rakočević

- Sad sam baš u Sarajevu, gradu u kojem imam prijatelje. Svim srcem volim Srbiju, i to pravo dajem i drugima. Krivica je na obe strane podjednaka, što gospođa Žoli očigledno ne zna, a ako nešto ne znate, onda to prvo naučite.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ovakvi slučajevi mogu da naprave veliku štetu našoj diplomatiji Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!