Kosovska kriza

Zupča: Srbi blokirali kamione Euleksa, stigao i Kfor

Politika

Autor:

Srbi ne dozvoljavaju prolazak kamiona Euleksa koji su natovareni velikim betonskim blokovima, jer se plaše da će teret poslužiti da budu onesposobljeni neki od alternativnih puteva

Srbin, povređivanje, Albanac, vozilo, naletanje, barikada, Zupče,

Ilustracija

ZUPČE - Srbi su danas blokirali nekoliko kamiona Euleksa na barikadi u Zupču u opštini Zubin Potok, na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Ribariće, sprečavajući njihovo kretanje prema administrativnom prelazu Brnjak.

Srbi ne dozvoljavaju prolazak kamiona Euleksa koji su natovareni velikim betonskim blokovima, jer se plaše da će teret poslužiti da budu onesposobljeni neki od alternativnih puteva u ovom delu severnog Kosova.

Ubrzo nakon što su Srbi zaustavili kamione Euleksa na barikadi u Zupči, gde danonoćno dežuraju, sa nekoliko oklopnih transportera stigli su i vojnici Kfora, koji su takođe preprečili magistralni put, zbog čega je stvorena kolona automobila.

Vojnici Kfora prisutni su u neposrednoj blizini u susednom selu Jagnjenica, na putu prema Zvečanu, a raspoređeni su i na punktu koji se nalazi u Zupču, na raskrsnici prema susednom albanskom selu Čabra.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nije loto više ono što je bio. Vratite nam Suzanu Mančić Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!