• El Paso, Singles W-C25-USA-11A
  Loeb, Jamie 2 6 6 6 2 2 Brady, Jennifer 1 7 4 2 1 1
 • Sharm El Sheikh, Singles W-C10...
  Zhuravleva, Angelina 0 4 4 0 Sizikova, Yana 1 6 3 1
 • El Paso, Doubles W-C25-USA-11A
  Anderson R / Manasse M 21:05 Brady J / Guarachi Mathison A
 • Canada F4, Singles
  Jasika, Omar 22:00 Quigley, Eric

Definitivno

Zvezda čeka ponudu za Perovića

Fudbal

Autor:

VD generalnog sekretara Stefan Pantović kaže i da "još nije istraženo" zašto je iskusni fudbaler uopšte i odstranjen iz tima?!

Marko Perović, dusan bajevic

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Stefan Pantović rekao je da taj klub čeka ponudu za fudbalera Marka Perovića koji je izbačen iz prvog tima i samostalno trenira.

"Dobiće novi plan treniranja. Sigurno neće biti vraćen u prvi tim. U narednom periodu ćemo videti šta će se desiti, to je u domenu sportskog sektora. Čekamo neku ponudu, sve zavisi od nje jer nema smisla da izgubimo mogući novac od transfera", rekao je Pantović agenciji Beta.

Pantović je dodao da je "unutrašnja stvar kluba" zašto je Perović odstranjen iz prvog tima.

"Ne mogu da pojasnim zašto je odstranjen iz prvog tima zato što je to klupska stvar koja još uvek nije istražena. U toku je postupak i videćemo šta će biti. Za sada je to naša stvar, a kada bude bilo potrebno izdaćemo saopštenje", kazao je Pantović.

Perović se u decembru 2011. godine vratio u Zvezdu, pošto je prethodne četiri godine proveo u inostranstvu, igrajući za švajcarski Bazel i ekipu Nju Ingland u SAD.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Mnogo funkcionera veruje da je na snazi komunistički totalitarizam i da su političari iznad zakona Dragomir Anđelković, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!