ZVEZDIN TRENER KOPIRA PREMIJERA: Evo po čemu je Grof Božović isti Vučić
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

Šio im ga Đura

ZVEZDIN TRENER KOPIRA PREMIJERA: Evo po čemu je Grof Božović isti Vučić

Fudbal -

Zvezdin trener nosi isti sako kao i premijer Srbije, a ovaj komad odeće rado oblače još neki

Plavi karirani sako potpuni je hit ove sezone ako je verovati odevnim kombinacijama srpskih sportista, ali i istaknutih političara.Ovaj komad garderobe juče je nosio trener Crvene zvezde Grof Božović, takođe i nekadašnji bokserski šampion Nenad Borovčanin, a više puta isti sako su oblačili i premijer, odnosno novoizabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

Stručno mišljenje o popularnom kariranom sakou dao nam je naš poznati modni kreator Saša Vidić.- Grof je čovek koji ima stila, uostalom ko još iz fudbala na ovom svetu ne prati trendove. Karirano je u trendu poslednje dve godine, tako da ovde nema greške - rekao je Vidić i dodao:- Borovčanin takođe prati trend kariranog, tako da ni ovde nema zamerki. Uostalom, on je mlađa generacija i samim tim je i razumljivo što neće da nosi odela koja su deplasirana.Kada su u pitanju Vučić i Erdogan, Vidić veruje da iza njihovog stajlinga stoji stilista.- Pa sada... Pitate me da li Erdogan i Aleksandar Vučić prate trend ili je ovo samo slučajnost. Mislim da prate, tačnije da imaju ljude koji se brinu o njihovom izgledu, što je sasvim OK - zaključio je naš modni stručnjak.

Redžep Tajip Erdogan
Redžep Tajip Erdogan

Ostaje samo pitanje ko koga kopira, Grof Vučića, Borovčanin Erdogana ili je neka treća kombinacija u pitanju.Procenite sami.Anja Vukašinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track