Aca Lukas: Tigar je zelenaš koji smrdi kao crknuta puma!
Foto: Nebijša Mandić

Intervju, poznati pevač odgovorno tvrdi

Aca Lukas: Tigar je zelenaš koji smrdi kao crknuta puma!

Stars -
Veruje u zakon: Folker kaže da je protiv biznismena Dejana Popovića, koji ga je javno optužio da mu duguje 80.000 evra, podneo prijavu zbog iznude novca
1 / 2 Foto: Damir Dervišagić

Pravda za Lukasa!Aca Lukas ogorčen je što se iz dana u dan pojavljuju ljudi koji u njega upiru prstom i tvrde da im je dužan ogroman novac.- Sramno i tužno je što me blate oni koji su tolike godine od mene živeli, hranili porodicu i stekli imetak. To rade samo zato što neću više da radim s njima, jer im je izmakla zlatna koka - započinje Lukas svoju priču.

Optužuje Acu... Dejan Popović Tigar
Optužuje Acu... Dejan Popović Tigar

Dejan Popović kaže da mu nisi vratio 80.000 evra.- Dejan Popović Tigar nije nikakav biznismen, on se bavi davanjem novca na kamatu, i to od 10, 15 i 20 odsto. On je zelenaš! Bavio se i uterivanjem dugova. Uzimao sam od njega pare na kamatu i mnogo puta pre ovoga što sad pominje. Kockao sam se, imao sam dugove, vraćao sam ih, a vratio sam i njemu, i to pre tri i po godine. Poslao sam mu pare zajedno s kamatom po Tomici Žugiću.Da li je tačno da si Tigra prijavio policiji?- Podneo sam prijavu protiv njega za iznudu i zelenašenje. To je običan paćenik koji se ne kupa, zato ga i zovu Tigar, a trebalo bi da ga zovu puma pošto smrdi ko crknuta puma. Izigrava lažnog milionera i šmekera, šetka se sa obezbeđenjem i pravi cirkus od sebe. To je iskompleksirani bolesnik. Kad smo se upoznali, prvo me je pitao da li imam neku koleginicu i da mu namestim fotografe da ga slikaju s njom. Izvodi neke devojke po gradu, a s njima seksualno ne opšti jer ne može. Pri tom ga nije sramota što kod kuće ima ženu i troje dece.Zašto se Popović oglasio tek sada, posle tri godine?- On je sve ovo radio za Sašu Mirkovića, njih dvojica su iz nekih sela oko Zaječara, pa im je to neka veza. Ja sam ih upoznao jer je i Mirković tražio pare na zajam. Tigar sad očigledno radi za njega, jer Mirković pokušava da mi uništi karijeru, porodicu i život.

Kum postade dugmeTOMICA ME JE POTKRADAOI tvoj kum Tomica Žugić tvrdi da mu duguješ 60.000 evra.- Tomica Žugić se guzi gde mu nije mesto. Njemu nikada nisam dugovao. Pre mene je radio kao menadžer potrčko za zvezde „Granda“. Dobio je otkaz jer ih je potkradao na sitno, a mene je potkradao na krupno. Za svaki honorar iznos je bio i za pet hiljada veći od onog koji mi je prijavljivao. Plaćao sam i avionske karte koje su organizatori već platili. Da me potkrada, uverio me je Mirković, koji ga je pustio na spikerfon da slušam šta priča za mene i za zaradu. Ni to nije bio razlog prekida saradnje s njim. Tek kad su svi počeli da pričaju da se drogira zbog mene, okončao sam je. Zna se šta sam u životu sve radio i šta danas mislim o tom poroku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja