Aleksandra ne dozvoljava Ljubi da vidi bebu!
Foto: Zorana Jevtić

Ljuta na babu

Aleksandra ne dozvoljava Ljubi da vidi bebu!

Stars -
Odlično smo i ja i devojčica, ja sam presrećna, a i Aleksandar je. Komuniciram sa njim preko advokata i odlučili smo da se dete zove Magdalena, a nosiće prezime Čabarkapa, rekla je novopečena mama

Starija ćerka Ljube Pantović, Aleksandra Subotić nedavno je dobila ćerku sa maminim dečkom Aleksandrom. Dok Ljubin bivši suprug Karađorđe tvrdi da će njegovo prvo unuče nositi njegovo prezime i živeti u njegovom domu, ćerka Aleksandra otkriva da je veoma ljuta zbog njegovih izjava i da razmišlja gde će se uputiti sa bebom kada izađe iz bolnice.

Naime, maloletna mama rekla je da preko advokata komunicira sa ocem njenog deteta Aleksandrom Čabarkapom, koji će priznati bebu i da su zajedno odlučili da se devojčica zove Magdalena.

"Mnogo sam ljuta na Karađorđa, koji je pričao sve ovo za novine! Ja sam sa bebom u bolnici, čekamo da dobije na kilaži da bi mogli da nas puste kući. Odlično smo i ja i devojčica, ja sam presrećna, a i Aleksandar je. Komuniciram sa njim preko advokata i odlučili smo da se dete zove Magdalena, a nosiće prezime Čabarkapa", rekla je novopečena mama.

"Ne znam odakle tati da će se beba prezivati Subotić?! Iskreno, toliko sam besna da razmišljam gde ću živeti sa bebom, ali ću se snaći kako god. To dete ima tatu i nema potrebe da se po njemu pljuje. Shvatam ja da je Karađorđe rekao sve to jer je ljut na Sašu", priča nam najstarija ćerka Ljube Pantović koja kaže da je čula da joj je mama dolazila u bolnicu, ali da nijednog trenutka niko od bolničara nije joj saopštio da farmerka želi da vidi nju i bebu.

"Ja sam čula da je ona dolazila, ali niko mi nije rekao da izađem da se vidim sa njom, iskreno, ne vidim poentu njenog dolaska. Čule smo se, čestitala mi je i to je to. Da li ću joj dozvoliti da vidi bebu, to još uvek ne znam", kaže Aleksandra, koja jedva čeka da joj dečko izađe iz pritvora kako bi svi zajedno uživali.

Podsećanja radi, Karađorđe Subotić izjavio je za da će njegova unuka nositi njegovo prezime i da će živeti kod njega. "To je dete moje ćerke i prezivaće se Subotić. Ne treba nam od Čabarkape ni alimentacija, ništa, bolje da nam ne prilazi", rekao je Karađorđe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track