Amerikanac prenosi svetu kako je Tijana ujedinila Srbiju
Foto: Youtube

Dirljiva priča o Tijani Ognjanović

Amerikanac prenosi svetu kako je Tijana ujedinila Srbiju

Društvo -
Amerikanac Čarls Kater, zvezda Jutjuba, svojim najnovijim video postom na toj društvenoj mreži još jednom je ispričao priču o maloj Tijani i njenoj borbi za novo srce koje je ujedinilo celu Srbiju

BEOGRAD - Amerikanac Čarls Kater, zvezda Jutjuba, svojim najnovijim video postom na toj društvenoj mreži još jednom je ispričao priču o maloj Tijani i njenoj borbi za novo srce koje je ujedinilo celu Srbiju.Kater već tri godine živi i radi u Srbiji, a na svom Jutjub kanalu cather76 postavlja video snimke razbijajući predrasude o našoj zemlji narodu. Najnoviji video snimak posvećen je Tijaninoj borbi za novo srce.

Kater kaže da mu je stiglo na desetine SMS-ova da je mala Tijana preminula i da je ovo jedan tužan dan za Srbiju.

"Bilo je suviše rizično da se operacija obavi u Evropi, zbog čega je morala da ode u Hjuston. Trebalo je vremena da se prikupi dovoljno novca zato što “veliki biznis” ne dozvoljava ništa bez novca. Ne zanima ih da li umirete, zanima ih samo novac. Veoma bolesno", rekao je Čarls.

On je izrazio žaljenje što neće biti u mogućnosti da prisustvuje sahrani male Tijane i iskoristio svoje video kao apel za pomoć još jednoj devojčici kojoj je takođe neophodna operacija.

"Postoji još jedna mala devojčica, njeno ime je Anita Balaž i potrebne su joj i transplatacija srca i transplatacija pluća i to kota milion evra. Ta operacija ne može biti obavljena u Srbiji, u Beču su ih odbili i jedino je klinika u Hjustonu pristala da uradi zahvat, ali traži milion evra. Zato vas molim da pogledate ovaj video i donirate malo novca kako bismo pomogli Aniti", pozvao je Čarls u videu.

Pomoć za Anitu možete uplatiti na:

Komercijalna banka - Pomoć Aniti BalažDinarski račun: 205-9011005017941-36

Devizni račun: SWIFT: KOBBRSBGIBAN: RS35205903101933371543

http://www.youtube.com/watch?v=T57sK-lALwE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track