Foto: Fonet

Svadba veka

ĐOKOVIĆI SLAVILI VERIDBU: Jedva čekaju prve unučiće

Novakovi roditelji sa ushićenjem dočekali vest o najavi venčanja svog sina s Jelenom

Tenis
> 02:34h

Jao, kad ih razmaze... Jedna uobičajena fotografija nasmejanih Novaka Đokovića i Jelene Ristić i propratni komentar: „Od sada ću Jelenu svima da predstavljam kao svoju verenicu i buduću ženu... He, he, počinje navikavanje. Slatke muke, presrećni smo“ nikoga, čini se, nisu ostavili ravnodušnim. Roditelji Novaka Đokovića sa ushićenjem su dočekali lepe vesti iz Monte Karla. U kratkom razgovoru za Kurir Novakov otac Srđan zahvalio je na čestitkama zbog sinovljeve veridbe. - Naravno da smo srećni zbog tako lepe vesti, ali ne želimo ništa više da komentarišemo. To je Novakova i Jelenina stvar i neka oni pričaju o tome - rekao nam je Srđan Đoković. Kako saznajemo od izvora bliskog porodici Đoković, Srđan i Dijana jedva čekaju da se brak kruniše potomcima. - Neće biti srećnijih od njih dvoje ako Novak i Jelena dobiju prinovu. Biće to ostvarenje njihove najveće želje, proširenje porodice Đoković i unučići, kojima se neizmerno raduju - kaže naš izvor. Kurir je juče pokušao da dođe i do reakcije roditelja Jelene Ristić, ali u tom poduhvatu nismo bili srećne ruke. Vrata stana porodice Ristić otvorila nam je simpatična žena i rekla nam da Jelenini nisu tu: - Ja sam ovde sama. Ceo dan zovu, a ja ne mogu da vam kažem ništa.

Srđan: Naravno da smo srećni zbog tako lepe vesti, ali ne želimo ništa više da pričamo

Veridba Novaka i Jelene udarna vest u svetu Oni su srpski Vilijam i Kejt Svi najveći strani mediji među glavne vesti svrstali onu Novakovoj i Jeleninoj veridbi. Vest dana u Srbiji - iz kategorije lepih, onih koje nam sve više nedostaju - svakako je najavljeno venčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić. Ali ne samo u Srbiji. Budući mladenci napunili su i inostrane medije, koji su uglavnom preneli naše informativne kuće. Neki su ipak, poput čuvenog Ju-Es-Ej tudeja, otišli malo dalje i objasnili šta ime Novaka Đokovića i Jelene Ristić znači preko bare. U tekstu koji se bavim veridbom i venčanjem, Amerikanci su napisali da se radi o Vilijamu i Kejt iz Srbije, upoređujući Noleta i Jelenu s britanskim prinčevskim parom. Zanimljivo je da su pojedini mediji kao prilog uz tekst objavili seriju od devet fotografija buduće mlade pod nazivom „Jelena Ristić ukrala mesto glavne zvezde Novaku Đokoviću“.

Nole: Pravac Kina Najbolji svetski teniser Novak Đoković, dan posle informacije o veridbi, objavio je na društvenim mrežama slike s treninga. - Odradio sam odličan trening u planinama jutros i sada pravac aerodrom. Sledeća stanica - Kina - napisao je Nole na Fejsbuku.