Nije zlonamerna

SAMO SE IGRALA: Jelena tvrdi da kafa kojom je polila Čupu nije bila vrela!

Kakva vrela kafa, ta kafa je bila skuvana pre 10 minuta, a svi znamo da se kafa ohladi za pet minuta. Ja hoću samo da se igram", rekla je Jelena

Stars
> 20:12h

Rediteljka Jelena Golubović tvrdi da nije htela da povredi Čupu kada ga je polila kafom i ona smatra da kafa uopšte nije bila vrela jer je bila skuvana deset minuta pre polivanja.

"Meni ne trebaju pare, vile, stanovi, ništa, samo muškarac koji ima veća m**a od mene. I kakva vrela kafa, ta kafa je bila skuvana pre 10 minuta, a svi znamo da se kafa ohladi za pet minuta. Ja hoću samo da se igram", rekla je Jelena i dodala da su je farmeri okarakterisali da je ljubomorna na Divnu

"Divna je pokušala da zavede prvo Marka, pa je onda postala dobra sa Edinom, a na kraju je prišla Čupi i rekla mu kako ima divnu kosu. Ona je smešna, a meni je sve ovo igra i došla sam da se igram", rekla je Jelena.

Kontroverzna farmerka je rekla da je htela da nekome naudi da bi ona to uradila na originalniji način i navela je da je mogla da uzme makaze i da nekome odseče kosu.

Da podsetimo, Golubovićeva je juče Čupu polila vrelom kafom jer je on masirao Divnu Karleušu, sa kojom je ona u lošim odnosima. Zbog ovog gesta glumica je kažnjena time da provede veče u izolaciji. Danas je napustila kuću za izolacije.