Foto: Slađana Stojanović

Smrt u novosadskom restoranu

UBISTVO U NS: Policajac Interventne ubio kolegu hicem u glavu!

Ubijeni Aleksandar Simić (31) se nalazio u lokalu, u blizini ulaznih vrata. M. R. čim je ušao unutra, ispalio je jedan hitac u Aleksandra, koji ga je pogodio u glavu i na licu mesta je preminuo

Crna Hronika
> 00:00h
FOTO: Slađana Stojanović, Policajac, Ubistvo, Tapas Bar
FOTO: Slađana Stojanović, Policajac, Ubistvo, Tapas Bar
FOTO: Slađana Stojanović, Policajac, Ubistvo, Tapas Bar

NOVI SAD - Aleksandar Simić (31) iz Novog Sada, policajac Interventne jedinice, van dužnosti, ubijen je, u noći između nedelje i ponedeljka, sat vremena posle ponoći, u „Tapas baru“, u ulici Laze Telečkog u Novom Sadu, saznaje Kurir.

Na njega je hitac u glavu ispalio, njegov kolega i prijatelj, takođe policajac Interventne, van dužnosti M.R. iz Novog Sada.

"Simić se nalazio u lokalu, u blizini ulaznih vrata. M. R.čim je ušao unutra, ispalio je jedan hitac u Aleksandra, koji ga je pogodio u glavu i na licu mesta je preminuo. M.R., nakon toga ispaljuje još jedan hitac, koji je rikošetirao i pogodio u prst, na ulici prolaznika, inače bivšeg policajca. Motiv ove tragedije za sada nije poznat", saznaje Kurir, na licu mesta.

Nezvanično, i ubica i njegova žrtva bili su policajci interventne jedinice u Novom Sadu. Lekari su zbrinuli i napadača, koji je odvezen na kliniku za psihijatriju Urgentnog centra.

Osumnjičenom određen pritvor

Policijska uprava Novi Sad saopštila je da je kriminalistička policija odredila meru zadržavanja do 48 sati M. R. (31) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela: ubistvo i izazivanje opšte opasnosti. M. R. će, u zakonskom roku i uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje nadležnom javnom tužiocu.

http://www.youtube.com/watch?v=s2z4RpFkbdk