Budimo humani

TUGA U BIJELJINI: Evo kako možete pomoći dečaku (8) koji brine o bolesnom ocu

Malog Gojka Đurića majka je napustila pre četiri godine. Od tada dečak u teškim uslovima živi sa bolesnim ocem Petrom u selu Ljeljenča kod Bijeljine

Planeta
> 11:04h

BIJELJINA - Na zahtev mnogobrojnih čitalaca Kurira koje je ganula priča o malom dečaku Gojku Đuriću, koji u teškim uslovima živi sa bolesnim ocem Petrom u selu Ljeljenča kod Bijeljine, objavljujemo kako možete pomoći ovom dečaku.

Podsetimo, Gojka je majka napustila pre četiri godine, dok je dečak spavao,i on od tada nije čuo ništa o njoj.

Do pre godinu dana Gojko i njegov otac su uspevali da sastave kraj s krajem, međutim od kako je Petar slomio nogu sekući drva, vezan je za krevet, a sve obaveze i održavanje trošne kućice u kojoj žive, pale su na nejaka pleća malog dečaka.

Petru je za operaciju noge potrebno 2.050 evra, a najviše ga plaši šta će biti posle operacije i da mu nogu ne amputiraju.

Gojkova najveća briga je da li će se otac vratiti kući. Da li će doživeti da ozdravi da stane na svoje noge jer osim oca, on nikoga više i nema. Uputstvo za uplatu pomoći: Banka: UniCredit SpA, Milano Swift/BIC: UNCRITMM Banka: EuroAxis Bank, Moscow Swift: EABMRUMM Banka: Banka Intesa ad, Beograd Swift: DBDBRSBG Banka: Komercijalna banka, Beograd Swift: KOBBRESBG Banka: Factor Bankadd, Ljubljana Swift: FCTBSI2X Banka korisnika: Bobar banka AD Swift: BATOBA22 IBAN korisnika: BA395652050000035122 Ime: Petar Đurić Ulica: Ljeljenca Grad: Bijeljina, Republika Srpska