Srpski gospodin iz rusije izazvao pomamu

SVETSKI HIT: Srbin traži ženu na netu

Don Milisav Brzi iz Sankt Peterburga javno prikazao sve svoje adute nadajući se da će pronaći srodnu dušu i tako stekao ogromnu popularnost

Planeta
> 00:00h
Traži domaćicu... Milisav u kuhinji FOTO:
Muškarčina... Don Brzi predstavio i svoje oružje FOTO:
Carski... Don Brzi u spavaćoj sobi FOTO:

SANKT PETERBURG - Sve stavio na kocku. Prebogati Srbin iz Sankt Peterburga u Rusiji, koji sebe naziva Don Milisav Huan Gonzales Brzi (39), ekskluzivnim fotografijama na kojima pozira okružen neverovatnim bogatstvom pokušava da pronađe ljubav svog života na internetu. On je čak postavio i primamljivi oglas, u kojem je opisao kako bi želeo da njegova izabranica izgleda, kao i broj telefona na koji bi zainteresovane dame mogle da se jave. Zbog toga je za kratko vreme postao pravi hit na mreži i jedan od najpoznatijih Srba, a o njemu već sada pišu gotovo svi svetski mediji, uključujući i popularni britanski Dejli mejl. Ostavio i telefon Gospodin Brzi istakao je pored svojih fotografija da bi želeo da njegova buduća supruga ima od 16 do 20 godina, a naglasio je da bi s njom najpre bio u vezi, a kasnije i u braku. - Svim neudatim damama koje žele da život provedu pored mene, u lepotama mog doma: u nastavku mogu videti sve njegove čari. Sa ukusom sam sređivao svaku prostoriju, možda baš za tebe. Javi se! - napisao je don Milisav. Raskoš na sve strane Inače, na njegovim fotografijama vide se ogromne sobe sa zlatnim tapetama, raskošna kupatila sa đakuzijem i prostorije izgrađene u baroknom stilu s mermernim podovima, ukrasima, slikama i skulpturama od vrednosti. Međutim, gospodinu Brzom izgleda sve to nije bilo dovoljno pa je odlučio da enterijer i lično ulepša svojom malenkošću, noseći tokom slikanja pufnaste roze bademantile, frakove i svilene pidžame. Ta kombinacija upravo ga je i učinila poznatim.

Niko ne zna ko je Don Milisav Oglas Huana Gonzalesa nedavno je postao veoma popularan na prostoru bivše Jugoslavije, ali dosad se nije pojavio niko ko zna nešto više o misterioznom Srbinu iz Sankt Peterburga. Njega dosad niko nije prepoznao, niti ima objašnjenje na koji je način on došao do velikog bogatstva.