Amerikanka izazvala zgražavanje širom sveta

Tinejdžerka (17) u tašni nosila mrtvu bebu!

Tiona Rodrigez (17) iz Njujorka nosila sa sobom krvavi fetus dok je šetala gradom i pljačkala radnje, što je slučajno otkrilo obezbeđenje prodavnice „Viktorijas sikret“ kada je ukrala njihovu robu

Planeta
> 13:58h

NJUJORK - Jezivo. Amerikanka Tiona Rodrigez (17) iz Njujorka nosila je u svojoj ručnoj torbi mrtvu, još krvavu bebu dok je šetala gradom i obilazila radnje. To su slučajno otkrili članovi obezbeđenja u prodavnici donjeg veša „Viktorijas sikret“, koji su videli da je tinejdžerka ukrala nešto od njihove robe pa su zatražili da je pretresu. Rodrigezova, koja živi s majkom i dvogodišnjim sinom, s drugaricom Fransis Estevez (17) obilazila je poznate njujorške radnje i pelješila ih. Dete u plastičnoj kesi Međutim, u jednoj od prodavnica poznatog brenda donjeg rublja tinejdžerke lopovi su uhvaćene. Član obezbeđenja odveo ih je u zasebnu prostoriju i pozvao policiju. Policajci su zatim, na opšte zaprepašćenje svih, u Tioninoj torbi pronašli sumnjiv svežanj umotan u crnu plastičnu kesu, za koji se ispostavilo da je još krvavi fetus. On je dodatno bio zamotan u odeću i pokriven ukradenim gaćicama i brusevima. Rodrigezova je policiji rekla da je prethodnog dana imala pobačaj i da nije znala šta da uradi s bebom, zbog čega ju je nosila unaokolo. Izvor iz policije rekao je da je tinejdžerka bila trudna svega šest i po meseci, međutim, postoje navodi i da je do kraja iznela trudnoću. Istraga je još u toku, a tačan uzrok smrti bebe biće utvrđen obdukcijom, jer se zasad ne isključuje mogućnost da je ona ubijena. Dotad je devojka monstrum prebačena u bolnicu „Belvi“ na ispitivanje. Prijatelji u neverici - Ona je dobra i ne mogu da verujem da je to uradila. Ko uopšte radi tako nešto? Nisam ni znala da je trudna. Išla je u školu i normalno se ponašala. Odrasle smo zajedno... Verovatno nije znala šta radi. Ona nikoga ne bi mogla da povredi! - rekla je Tionina drugarica iz detinjstva Zami Ford (17). Inače, Tiona se u sredu uveče na Fejsbuku žalila na bolne trudove i dodala kako je uzbuđena zbog intervjua za posao na kojem je bila tog dana.

Užas... Policija odnosi bebu na obdukciju

Ogroman broj trudnih maloletnica U Americi svake godine oko 820.000 tinejdžerki zatrudni, što znači da 34 odsto maloletnica bar jednom ostane u drugom stanju pre svoje dvadesete godine. SAD na te slučajeve potroše čak sedam milijardi dolara, a dve trećine mladih trudnica nikada ne završi srednju školu. Susedna Kanada ima duplo manje zabeleženih maloletničkih trudnoća, Francuska i Nemačka četiri puta manje, a Japan čak osam puta manje.

http://www.youtube.com/watch?v=iSrISadsbgo