Foto: Aleksandar Jovanovic

Beograđanin jedva izvukao živu glavu

Sekirom na komšiju zbog parking mesta!

Saša M. naoružan jurio Branislava Milačića samo zato što je ostavio automobil na mestu gde parkira Sašina sestra

Crna Hronika
> 00:00h

BEOGRAD - Srpska posla! Branislav Milačić jedva je izvukao živu glavu kad ga je ispred zgrade u Ulici braće Vučković u Beogradu sekirom napao Saša M. Do sukoba između dvojice muškaraca došlo je posle svađe zbog parking mesta! Kod brata u poseti - Došao sam nakratko kod brata Aleksandra i parkirao sam se na jedino slobodno mesto. Čim sam ušao u stan, čuo sam sirene. Brat mi je rekao da siđem i pomerim automobil. Čim sam sišao, komšinica mog brata Aleksandra M. osula je paljbu na mene: „Seljačino, hoćeš li da se pomeriš“, vikala je. Odgovorio samo joj da ću preparkirati vozilo, a posle uvreda i psovki, rekla mi je: „Sad ja neću da se sklonim“ i svojim vozilom zagradila je moj automobil - priča Milačić. Branislav je pozvao policiju i rekao im da pošalju pauka kako bi odneo automobil Aleksandre M. - Ona me je i dalje psovala i vređala, unosila mi se u lice, a potom me je i ošamarila. Nekako sam uspeo da se suzdržim jer nikad u životu nijednu ženu nisam udario. Opet sam pozvao policiju, a Aleksandra je u međuvremenu pozvala svog brata Sašu kako bi on rešio problem s parkingom - kaže Milačić. Nekoliko minuta kasnije, ispred zgrade se parkirao „alfa romeo“. Spasla ga patrola - Saša je izašao iz vozila i rekao sestri: „Da vidim ko to tebe maltretira.“ Kad je video da sam visok i krupan, otišao je do vozila po sekiru. Jurio me je, a ja sam bežao. U ratu sam bio i izvukao živu glavu, zar da dočekam da me neko ubije ili osakati zbog parkinga! U tom trenutku naišla je policijska patrola, a kad ih je video, Saša je otrčao i ostavio sekiru u gepek - kaže Branislav Milačić. Reporteri Kurira pokušali su da čuju i drugu stranu priče, ali Aleksandra M. nije želela da daje izjave za medije.

Slični slučajevi - SEPTEMBAR 2013 - Sedam osoba lakše je povređeno u opštoj tuči zbog parking mesta kod Univerzitetskog parka u Nišu. - AVGUST 2013 - Dve starije žene sukobile su se oko parking mesta u Ulici Ilije Garašanina u Beogradu. Psovale su jedna drugu, a onda su se i potukle. Veći sukob sprečili su prolaznici. - MART 2012 - Taksista Bora M. (57) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je 26. februara nasmrt pretukao Sinišu M. (58), koji je parkirao „jugo“ na Labudovom brdu.

Epilog svađe -Protiv Branislava Milačića i Aleksandre M. podneta je prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira. -Protiv Saše M. podneta je krivična prijava zbog ugrožavanja bezbednosti opasnim oruđem pri tuči ili svađi.