Rekao o svakom ponešto

JAPA OBJASNIO: Edin je mogao i Lepog Miću da smuva!

Novopridošli farmer i bivši dečko Jelene Jovanović je komentarisao svakog farmera ponaosob, a Edina je pohvalio da je inteligentan, ali i veoma uporan da je mogao i Lepog Miću da smuva

Stars
> 00:00h

Aleksandar Marinković Japa sinoć je izneo svoje mišljenje o svakom farmeru pojedinačno.

Sari Trajanović je Japa razotkrio da su bile laži koje su se pominjale da je Aki nju smuvao zbog zadatka. Pohvalio je to kako se ona bori u rijalitiju. Primetio je da se Ivan bori za nju, ali neuspešno. "Nisi dovoljno uporan kao što je to bio Edin. On koliko je uporan mislim da bi smuvao i Miću", prokomentarisao je novi farmer.

Za Suzanu Perović je rekao da nema šta loše da kaže za nju jer je nije čuo kako vređa nekog od farmera. Njoj je rekao da je kao lik interesantna, ali da bi trebala da proširi svoje društvo na imanju i da ne bude samo sa Divnom Karleušom.

Za Ekrema smatra da je sve pokazao kada je bio sa Vendi na farmi i da su to njegovi dometi i da je primetio da je on utučen. Jevrić je prokomentarisao da mu nedostaje alkohol, a Japa je apelovao na Zadrugu da se alkohol donese Ekremu kako bi se on pokazao punom sjaju.

Japa je rekao Šekiju Turkoviću da misli da je on zalutao na farmu i da mu ovo nije trebalo, a da je inače dobar čovek i da ceni njegovu karijeru.

Sa druge strane, Simonida Ačević ga fascinira kako je za kratko vreme privukla veliku pažnju i dodao da se ona pokazala kao dobar čovek. Sloba ga je oduševio svojim stavom da ne traži devojku na imanju i time što je veran svojoj devojci u spoljnom svetu. Osim toga za njega je izdvojio da je vredan i neiskvaren, a za Hristijana Todorovskog izdvojio je to da je vedar i nasmejan.

Komplimente je dobila i Katarina Grujić. Za nju je rekao da je veliki talenat, da odlično izgleda, mada ima i momente kada zavrišti. Konstatovao je da Boris Stamenković i ona više pažnje privlače kao par nego da su ostali solo, a Borisu je zamerio to što ne brani svoje stavove i da mora da očvrsne, dok je Marko Vukotić sušta suprnost jer on stoji iza svojih reči i uvek iznese svoj stav.

Aleksandar Marinković je konstatovao da nije ni malo lako kuvati kafu za toliko ljudi na imanju što radi Mis Svetlana i pohvalio je za posao koji radi. Prema njegovom mišljenju Aleksandra Džidža Stojković se više pokaže tokom žurki, a da je inače povučena.

Manu Japa nije mogao da pronađe Romani Panić, a Ivanu Marinkoviću je zamerio to što s vremena na vreme vodi hajku protiv žena. Hvalio je drugaricu Zoricu Marković, a za Jelenu Golubović je prokomentarisao da mnogima ona služi kao vreća za udaranje.

Pohvalio je Edina Škorića da je inteligentan, ali mu je zamerio to što ne radi muške poslove napolju. Kao što se moglo i očekivati, Jelena Jovanović ga je razočarala i misli da može ona više da pokaže nego što pokazuje na Farmi gde nije mnogo komunikativna.

Za Lepog Miću je rekao da je interesantan kao farmer, ali da ono dobro kod njega padne u vodu kada krene da psuje. Divna Karleuša je po njemu dosta korisna jer sprema hranu,a Vajs mu je vredan i radan, ali je izdvojio da je denser preterao oko priče u vezi sa njegovim CD-om.

Tokom izlaganja Marinkovića Edin i Jelena su sve vreme pričali, očigledno zbog sitnih prozivki koje je na njihov račun uputio novi farmer.