Voditeljka bila na trežnjenju

VOZILA PIJANA: Olji Crnogorac oduzimaju vozačku?!

Crnogorčeva je zaustavljena na Slaviji zbog prebrzre vožnje, a onda joj je ustanovljeno da ima 1,69 promila alkohola u krvi za šta je zaprećeno osam seseci zabrane upravljanja vozilom

Stars
> 13:32h

Olja Crnogorac ukoliko se na sudu dokaže da je vozila sa 1,69 promila alkohola u krvi mogla bi da privremeno ostane bez dozvole!

Naime, nakon što je pri rutinskoj kontroli u nedelju ujutru uhapšena u pijanom stanju, Crnogorčeva je provela noć na trežnjenju u policiskoj stanici u Mirijevu. S obzirom na to da se radi o krivičnom delu, voditeljka bi mogla da se oprosti na neko vreme od vožnje. Platiće novčanu kaznu, ali i dobiti kaznene poene koji joj se upisuju u dosije.

"Osobi koja upravlja vozilom pod dejstvom alkohola, kao što je bilo u njenom slučaju, zaprećena je zakonska kazna zabrane upravljanja vozilom od osam meseci, 12 kaznenih poena i novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara", izjavio je Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Iače, Olja Crnogorac nikada nije imala probleme sa policijom. Nju je na Slaviji saobraćajna policija zaustavila zbog brze vožnje, a onda je alko-testom ustanovljeno da u krvi ima 1,69 promila pa je uhapšena.

"Hvala svima hvala što brinu, ali ja sam dobro. Nisam iza rešetaka i nisam mortus, kao što pišu", izjavila je kratko Olja.