Foto: Prijedor24com

Živi kip

TAJANSTVENA PRIJEDORČANKA S TRGA: Hoće li me neko oženiti?

Jelena Topić koja nepomično stoji na trgu u Prijedoru i izaziva pažnju cele regije okačila je transparent s pitanjem da je neko oženi. Budući da je izdržljiva, biće ponuda, rekao je jedan njen sugrađanin

Planeta
> 14:56h

Jelena Topić iz Prijedora, koja je javnost zaintrigirala stojeći nekoliko sati dnevno poput živog kipa na glavnom gradskom trgu u svom gradu, obratila se posle mesec dana sugrađanima pitanjem na transparentu: "Hoće li neko da me oženi?"

"Da nisam oženjen, rado bih. Izdržljiva je i uveren sam da će imati bar nekoliko bračnih ponuda", rekao je jedan od prolaznika. Drugi, malo stariji, koji se predstavio kao Ratko Bokan, Jeleni je ispod nogu ostavio pismo i na njega stavio kamen da ga vetar ne odnese.

"Postala mi je veoma simpatična zbog ovoga što radi i hoću da zna da sam na njenoj strani", kazao nam je Bokan.

Prijedorčani su proteklih dana Jeleni, koja je pre nekoliko dana napisala da je "malo umorna", odgovorili porukom: "Šta radiš, jadna, pa mi te volimo!"

U međuvremenu, za kaiš su joj zakačili i vizitkartu s imenom direktora lokalnog Fonda za zapošljavanje. Neki su, mahom penzioneri, pokušali i da je "nagrade" kojom markom, a redovno joj donose i jabuke.

Jelena nije nikoga ostavila ravnodušnim i komentari su pozitivni i iako na trgu stoji od 9 do 13 sati niko je mrko nije pogledao.

Simpatična Prijedorčanka još ne progovora, a njena "misija" mogla bi još potrajati, moguće je čak i narednih desetak dana.

Podsetimo, Topićeva je student Akademije umetnosti, a ima i diplomu Ekonomskog fakulteta, i pretpostavlja se da je reč o njenom diplomskom radu ili protest zbog nezaposlenosti, a možda je reč o nečemu drugom.

http://www.youtube.com/watch?v=9e5kA-E62JI