Kontaktirali grčke vlasti

AMERIČKI PAR: Plavi anđeo je naš, Marija se zove Lisa!

Njihov advokat je potvrdio medijima da nadležni u Grčkoj još razmatraju mogućnost da je reč o istoj devojčici

Planeta
> 00:00h

Američki par Džeremi Irvin (31) i Debora Bredli (30), roditelji Lise, koja je u oktobru 2011. nestala iz njihovog doma u Kanzas Sitiju, kontaktirali su s grčkim vlastima jer postoji mnogo sličnosti između devojčice iz romskog naselja u Grčkoj i slike umetnika koja prikazuje kako bi njihova Lisa izgledala danas.

Njihov advokat je potvrdio medijima da nadležni u Grčkoj još razmatraju mogućnost da je reč o istoj devojčici, a s obzirom na to da se sad smatra da Marija ima pet ili šest godina, možda će se odbaciti mogućnost da je reč o Lisi, koja bi trebalo da ima četiri godine.

Podsetimo, humaniratna organizacija "Dečji osmeh" saopštila je da je primila više od 5.000 telefonskih poziva iz Grčke i inostranstva, od juče, kada je prihvatila misterioznu plavokosu devojčicu, pronađenu u romskom naselju u centralnoj Grčkoj, u porodici koja nije njena.

Od kada su mediji, koji su devojčicu nazvali "plavi anđeo", objavili priču o maloj Mariji, na hiljade ljudi javlja se organizaciji "Dečji osmeh", neki samo da pokažu saosećanje, a neki da ponude pomoć u istrazi i pronalaženju njenih roditelja.

Foto: Dejli Mejl