Nisu se sreli u Srbiji

HOLIVUD: Salma Hajek i Pirs Brosnan snimaju komediju

Zvezde nedavno snimljenih filmova u Srbiji, "Novembar men" i "Everli" su partneri u romantičnoj komediji Toma Vona

Pop kultura
> 00:00h

Salma Hajek i Pirs Brosnan snimaju komediju u Holivudu.

Holuvudskim glumcima Pirsu Brosnanu i Salmi Hajek izgleda da je bilo suđeno da se sretnu iako su se u avgustu bukvalno mimoišli u Beogradu. Naime, oni u Los Anđelesu snimaju zajednički film "Kako voditi ljubav kao Englez". Od prošle nedelje Hajekova se pridružila Brosnanu u Los Anđelesu na snimanju njegovog novog filma a u kom je jedna od glavnih uloga poverena i Džesiki Albi.

Zvezde nedavno snimljenih filmova u Srbiji, "Novembar men" i "Everli" su partneri u romantičnoj komediji Toma Vona. Pirs igra univerzitetskog profesora na Kembridžu koji pronalazi za sebe idealnu ženu koju tumači Salma, nakon što je sa njenom polusestrom i studentkinjom (Džesika Alba) ostvario ljubavnu vezu u kojoj je ona ostala u drugom stanju.

Američki mediji su objavili da je Brosnan kao kooproducent sa svojim "Ajrš drimtimom" film po scenariju Metju Njumana odlučio da snimi u Los Anđelesu uprkos boljim ponudama koje su stigle iz Luzijana, Severne karoline i Kanade.

"Radnja u filmu se dešava u Los Anđelesu, tako da ga tu i snimamo. Mogli smo da sačuvamo novac da smo snimali u Nju Orleansu ili Vilmingtonu, ali to ne bi izgledalo jednako dobro kao u LA. Inače, početni budžet za naš fim u 2006. kada je nastao projekat bio je 30 miliona dolara, ali je on danas višestruko manji", otkrili su iz produkcije filma.

Inače, ovo nije prvi zajednički film Brosna i Hajekove, još 2004. snimili su "Posle zalaska".