Vođa klana beži od policije

SILEDŽIJA: Ćazim Osmani tukao Mandu Popović u Ziri

Policija traga za albanskim biznismenom, koji je u beogradskom hotelu udarao svoju devojku, a potom pobegao crvenim „ferarijem“

Crna Hronika
> 00:00h

BEOGRAD - Sve zbog ljubomore. Ćazim Osmani zvani Feliks, kontroverzni albanski biznismen, čije se bogatstvo procenjuje na oko 400 miliona evra, pretukao je u petak veče svoju dugogodišnju devojku, Crnogorku Mandu Popović u hotelu „Zira“, u kojem je odseo. Do sukoba je došlo u restoranu, gde su zajedno sedeli. Oboje nestali posle incidenta - Svađali su se, a potom je on izgubio živce i krenuo da je udara. Kad je počela da viče, on se pokupio i izašao, seo u crveni „ferari“ i pobegao. Policija traga za njim - navodi naš izvor iz istrage. Nakon incidenta i Manda je istrčala iz hotela i otišla u nepoznatom pravcu, tako da nije poznato kakve povrede ima. Prema nezvaničnim informacijama, motiv sukoba su ljubavni problemi. Ćazimu, navodno, smeta što je Popovićeva previše ljubomorna. - Kad Ćazim dođe u policiju, znaćemo tačno zašto je digao ruku na nju - navodi naš izvor.

Nije prijavila povrede... Manda Popović

Manda letos tukla Anu Nikolić Podsetimo, Manda je letos s drugaricom upala u sobu Ane Nikolić u crnogorskom hotelu „Maestral“ u Pržnom i pretukla je jer je bila neko vreme s Ćazimom. Osmani inače važi za velikog ljubitelja srpskih pevačica. Pričalo se da je bio u vezi s Natašom Bekvalac, kao i da je Manda tada pretila novosadskoj pevačici da će je prebiti. Ćazim često boravi u Beogradu, gde, kako tvrdi, hoće da razvija biznis. - Osmani je, prema podacima bezbednosnih službi, vođa albanskog narko-klana Osmani, zbog čega je bio na meti nemačke tajne službe BND, koja je pratila njegove aktivnosti. On je glavni čovek za šverc heroina - navodi naš izvor i dodaje da je na meti istrage bio i Hašim Tači zbog sumnje da je blizak s njegovim klanom. Njih dvojica su, navodno, učestvovali u međunarodnom švercu nafte preko Kosova. - Ćazim je sve češće u Srbiji, a dosta vremena provodi u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Nemačkoj... - kaže naš izvor.

Voli srpske pevačice... Ana Nikolić i Nataša Bekvalac

Ćazim mi namestio Sreten Jocić zvani Joca Amsterdam prvi je javno prozvao Osmanija. On je rekao da mu je Ćazim, zajedno s moćnicima iz hrvatske vlade, namestio hapšenje za ubistvo Ive Pukanića da bi uzeo više prostora za sebe. Jocić je rekao da je Ćazimov plan da bude prvi čovek na Balkanu.