Foto: KURIR

Tijanić preminuo oko 17 sati

Rodbina i prijatelji došli pred zgradu Aleksandra Tijanića kako bi izjavili saučešće porodici

Hitna pomoć došla je veoma brzo, ali je reanimacija bila bezuspešna

Društvo
> 00:00h
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR

BEOGRAD - Ekipa Hitne pomoći koja je veoma brzo došla ispred zgrade u kojoj je živeo Aleksandar Tijanić, pokušala je reanimaciju, ali je intervencija bila bezusešna. Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić, preminuo je danas u Beogradu u 64. godini!

Tijanićevo telo pronađeno oko 17 časova ispred zgrade "Crvenkapa" u Bulevaru Mihaila Pupina. Hitna pomoć bezuspešno je pokušala reanimaciju na licu mesta. Poziv Hitnoj pomoći upućen je za NN lice. Rodbina i prijatelji Aleksandra Tijanića došli su večeras do zgrade u kojoj je živeo direktor RTS kako bi izjavili saučešće porodici.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura je rekla da je Tijanić pronađen ispred ulaza u zgradu u Bulevaru Mihaila Pupina, u besvesnom stanju, oko 17.10 minuta, da je ekipa Hitne pomoći pokušala reanimaciju, ali da je bila bezuspešna. Kako je navela, Hitna pomoć je primila poziv nešto posle 17 časova, najpre se nije znalo o kome je reč, budući da je poziv upućen za N.N. lice. Macura u ovom trenutku nije mogla da kaže koji je uzrok smrti.

Aleksandar Tijanić rođen je 13. decembra 1949. godine u Đakovici. Živeo je u Podujevu i Prištini. Nakon završetka srednje škole, Tijanić je studirao žurnalistiku na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, odakle je pozvan u nedeljnik NIN gde započinje profesionalnu karijeru. Tijanić nije završio fakultet. Bio je oženjen, ima ćerku Zaru i sina Stefana.