Samo za porodicu

Polusestra Kim Kardašijan zakupila ceo zabavni park za 18. rođendan!

Porodica Kardašijanovih zakupila je ceo zabavni park kako bi proslavili 18. rođendan Kendal Džener

Pop kultura
> 16:56h

Polusestra Kim Kardašijan, Kendal Džener, organizovala je proslavu svog 18. rođendana koji je 3. novembra. Ona nije pozvala nekoliko prijatelja u goste kao što rade "obične" tinejdžerke, već je zakupila ceo zabavni park. Ovako se Kendal zabavljala sa prijateljima i porodicomSezonska karta za zabavni park "Six Flags Magic Mountain" u Los Anđelesu košta 73 dolara, a koliko novca je potrebno da biste celo mesto rezervisali na jedan dan? Porodica Kardašijan zna odgovor. Oni su juče bili jedini posetioci koji su se vozili rolerkosterima i razgledali okolinu, a Kim Kardašijan je sve zabeležila kamerom.

"Sve za nas", napisala je slavljenica ispod ove fotografije. "Niko čak ne radi ni na uslužnim štandovima. U parku samo samo mi i nekoliko ljudi koji su nas dočekali", rekla je Kim.

I dok su se sestre Kendal i Kajli Džener ludo zabavljale na katapultu, Kloi im je mahala sa zemlje. "Svaka čast Kendal i Kajli što su stvarno iskusile ovu vožnju. Ja sam se previše plašila", napisala je Kloi na Tviteru.

Rođendani u porodici Kardašijan poznati su po skupim žurkama, pa je mnogo novca potrošeno i kada je Kajli punila 16 godina.